Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine in oras

33528383_10211614711070632_2038515263934038016_n.jpg

Ingenius Hub, organizeaza cea mai ampla caravana de antreprenoriat din tara. incepand cu data de 24 aprilie Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune la tine in oras va parcurge jumatate de tara, traversand 14 orase din 4 regiuni: Nord Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia si Centru: 24 aprilie Suceava, 3 mai Botosani, 4 mai Vaslui, 7 mai Calarasi, 8 mai Giurgiu, 9 mai Pitesti, 10 mai Targoviste, 16 mai Slatina, 17 mai 2018 Craiova, 18 mai Targu Jiu, 23 mai Iasi, 29 mai Sibiu, 30 mai Brasov, 31 mai Mures.

In data de 29 mai caravana ajunge la Sibiu, la Swiss Webacademy din str. scoala de inot, nr. 18, de la ora 18 cu teme interesante, precum ”Care sunt beneficiile concrete ale programului Ingenius StartUp si cum iti incepi o afacere de la zero”, ”Limbajul nonverbal atunci cand iti sustii planul de afaceri”, etc. Dintre speakerii participanti amintim de Mihaela Stroe, business coach, speaker motivational, antreprenor, doctor in sociologie si expert in analiza comportamentala. Este reprezentantul pentru Romania al lui Joe Navarro, unul dintre fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI, Rodica Lupu, CEO Loop Operations si fondatoare Ingenius Hub, cu peste 14 ani de antreprenoriat, 10 ani de afaceri europene in administratia centrala si in proiecte internationale, 14 ani de implicare in societatea civila si peste 60 de milioane de euro atrasi din fonduri neramsursabile pentru clienti si parteneri.

Caravana se desfasoara sub forma unei conferinte cu titlul ”Resurse si strategii de finantare si inovare pentru afaceri”, in cadrul carora vor fi abordate teme precum:

  • oportunitati de finantare
  • strategia de branding: cand? cum? cu ce buget?
  • cum folosesti comunitatile online si offline pentru afacerea ta
  • outsourcing pentru IMM-uri,
  • cum gasesti si pastrezi angajatii buni,
  • forme de parteneriat
  • povesti ale antrepenorilor de succes, etc.

Va asteptam cu povesti interesante despre antreprenoriatul local, cu oportunitati de finantare, cu programe GRATUITE de formare antreprenoriala, cu strategii de promovare prin intermediul comunitatilor online si offline, cu discutii despre forme de parteneriate in afaceri, etc.

Daca esti angajat, antreprenor, student, pasionat de antreprenoriat, daca iti doresti sa iti deschizi o afacere sau daca vrei sa primesti informatii valoroase despre programele de formare antreprenoriala din orasul tau, esti binevenit la eveniment.

Intrarea este GRATUITA.

Pentru mai multe detalii despre Ingenius Hub si Caravana Ingenius. Antreprenoriat pe Bune in Sibiu!

https://ingenius-hub.eu/
https://www.facebook.com/events/206806250110819/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.