“Oportunitati de finantare nerambursabila pentru 2016 si propuneri de optimizare a finantarilor” – Professional Corner AMCOR

bani_numarat.jpg

Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR), organizeaza pe data de 23 martie 2016 un nou eveniment Professional Corner cu tema ”Oportunitati de finantare nerambursabila pentru 2016 si propuneri de optimizare a finantarilor”. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la hotel Intercontinental, sala Opera, incepand cu ora 14:00.

Aceasta editie Professional Corner va fi organizata sub forma unui workshop profesional interactiv care isi propune sa fie un cadru de dezbatere constructiv cu privire la viitoarele oportunitati de finantare nerambursabila pentru anul 2016 si sa creioneze un set de propuneri care ar putea optimiza lansarea si accesarea acestor fonduri.

“In prezent, identificam foarte multe probleme majore ale perioadei de programare 2014-2020 care inca nu au fost solutionate in aceasta faza, precum: pentru multe linii de finantare, ghidurile solicitantului nu au fost inca finalizate; aplicatia MySMIS prin care se depun proiectele europene este inca nefunctionala; existenta unei legislatii greoaie in ceea ce priveste achizitiile publice precum si normele de aplicare ale acesteia. De asemenea, Romaniei ii lipsesc proiectele majore care au capacitatea de a revigora economia tarii si de a reduce decalajele socio-economice in raport cu celelalte state membre UE. In cadrul acestui context, prin organizarea evenimentului tip Professional Corner, CPFE din AMCOR isi propune o dezbatere activa cu autoritatile finantatoare in vederea solutionarii problemelor identificate in perioada de programare 2014-2020”, a afirmat Petre Luigi Luican, reprezentantul companiei Proconsult si coordonatorul Comisiei Profesionale de Fonduri Europene din cadrul AMCOR.

Printre speakerii acestei editii se numara: Catalin Hristea, reprezentant al companiei PMSolutions si Presedintele AMCOR, Petre Luigi Luican, reprezentant PROCONSULT si coordonatorul Comisiei de Fonduri Europene a AMCOR, Dragos Pislaru, Cancelaria Primului Ministru, Laurentiu Stelea, Ministerul Fondurilor Europene, Madalina Zamfir, BDO Business Advisory si Cristian Gaina, reprezentant GAPA si membru in Consiliul Director AMCOR.

Evenimentul va reuni consultanti in management, oficiali din ministere si din partea institutiilor care reglementeaza aceste fonduri, dar si alte persoane interesate de domeniu.

Persoanele care doresc sa participe la acest eveniment sunt rugate sa confirme prezenta pana pe data de 14 martie a.c. la adresa de e-mail: [email protected]

Participarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile si a confirmarii.

Organizatiile interesate de sponsorizarea acestui eveniment sunt rugate sa contacteze AMCOR la tel. 0722.599.503 sau pe e-mail la adresa [email protected]

Sursa: AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.