Care sunt avantajele serviciului de gazduire sediu social

Poza-finantare.jpg

Esti pe punctul de a-ti deschide firma si nu ai inca un sediu social? Atunci poti apela la servicii de gazduire sediu social. Da, in Romania exista asa ceva si functioneaza foarte bine.

Nu stii ce inseamna sediu social? Este vorba despre locatia unde o societate comerciala isi va stabili domiciliul. Legislatia prevede obligativitatea declararii unui sediu social pentru ca tot ce va fi legat de acte administrative, fiscale, jurisidictionale va fi comunicat la sediul societatii. Sunt persoane care stiu ce trebuie sa faca in acest caz insa, in special cei care se afla la inceput de drum in lumea antreprenoriatului se pot confrunta cu mari probleme in gasirea sau declararea unui sediu social. De aceea, se poate apela la servicii de specialitate dedicate gazduirii sediului social. De exemplu, pentru cei care sunt din Bucuresti si nu numai, firma de avocati infiintare-firma.ro poate oferi un asemenea serviciu.

Care sunt avantajele serviciului de gazduire sediu social:

1. Pentru ca fara un sediu social nu este posibil sa iti deschizi o firma, un astfel de serviciu poate fi singura solutie. In mod normal, la Registrul Comertului, un antreprenor trebuie sa faca dovada faptului ca detine un sediu social. Asta se face printr-un contract de comodat, de inchiriere sau de vanzare-cumparare. Insa, daca nu ai niciunul din aceste trei documente, poti apela la serviciul de gazduire sediu social si astfel veti avea dovada domiciliului.

2. Daca a-ti deschide firma este ceva urgent si inca nu ai obtinut acordul vecinilor pentru gazduirea ei (trebuie sa faci asta cand sediul este intr-un bloc de locuinte), poti apela la posibilitatea de gazduire a sediului social. Astfel, nu vei mai avea nevoie de acordul lor.

3. Nu ai bani momentan, pentru a inchiria sau pentru a cumpara un spatiu pentru firma ta? Serviciul de gazduire sediu social te costa foarte putin si timp de un an, cat este valabila aceasta posibilitate, nu iti vei face griji din aceasta privinta.

4. Vrei sa schimbi sediul social dintr-o localitate in alta? Stim cu totii ca, mai ales daca esti nou in oras, va dura ceva pana vei reusi sa cumperi sau sa inchiriezi si pana vei obtine toate aprobarile. Apeland la un serviciu de gazduire sediu social vei scuti timp, bani, drumuri inutile.

5. Vei scapa de anumite formalitati chiar si la ANAF pentru ca trebuie sa stii ca orice sediu social al unei societati are nevoie de un certificat si o adeverinta care sa ateste faptul ca un spatiu poate fi utilizat ca si sediu social. Apeland la serviciile unei firme care ofera servicii de gazduire sediu social, nu iti vei mai bate capul cu aceasta formalitate.

Asa cum am mai specificat insa, reamintim faptul ca un astfel de serviciu este valabil doar un an de zile. De asemenea, trebuie sa stii ca in conformitate cu Legea privind societatile comerciale (Legea 31/1990), PFA-urile nu pot opta pentru un astfel de serviciu, ci doar societatile cu raspundere limitata si pe actiuni.

Avocatii specializati de la infiintare-firma.ro te pot ajuta imediat in obtinerea unui asemenea sediu pentru firma ta. Contacteaza-i acum si porneste-ti afacerea!

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.