Certificate validate de PMI pentru absolventii cursurilor de managementul proiectelor EXEC-EDU

asebuss.jpgReprezentantii EXEC-EDU – compania de formare continua si consultanta a
ASEBUSS – anunta obtinerea statutului de R.E.P. (Registered Education
Provider) PMI®
.

Bucuresti, 13 aprilie 2009: Compania EXEC-EDU, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de instruire manageriala si consultanta, a adaugat in palmaresul sau o noua recunoastere a calitatii programelor sale. in urma unei indelungate si atente auditari a programului Certificare in Managementul Proiectelor, prestigioasa asociatie internationala Project Management Institute (PMI®) a acordat EXEC-EDU titlul de R.E.P (Registered Education Provider).

In felul acesta, certificatele pe care le vor primi absolventii acestui program, vor avea o tripla recunoastere: prima este conferita de brandul EXEC-EDU, recunoscut in comunitatea oamenilor de afaceri prin calitate, o a doua este nationala, certificarea CNFPA (a mini m+cii si educ), iar a treia internationala, certificatele urmand a purta sigla PMI cel mai inalt for mondial in domeniul Managementului proiectelor.

Acest certificat le da absolventilor programului de Managementul proiectelor dreptul sa acceada la cel mai prestigios titlu international in domeniu, cel de Project Management Professional (PMP®) – certificarea americana standard pentru profesia de manager de proiect.

"Suntem mandri ca PMI a validat abordarea practica a Cursului de Certificare in Managementul proiectelor EXEC-EDU, recunoscand in mod oficial ca aceasta se aliniaza metodologiei si exigentelor sale. Ma bucur ca avem posibilitatea sa le oferim absolventilor nostri, alaturi de competente esentiale in contextul economic actual, un certificat atat de important pentru cariera lor.",  a declarat prof.dr. Lavinia Rasca, Director general EXEC-EDU.

Cursul de certificare in Managementul proiectelor se organizeaza de 7 ani in cadrul EXEC-EDU. Absolventii ultimei serii de cursuri, care se incheie in luna mai, vor primi certificat validat de catre PMI si certificat CNFPA.

In perioada urmatoare, EXEC-EDU va extinde portofoliul de seminarii si workshopuri in managementul proiectelor care, pe langa informatiile de ultima ora, vor da posibilitatea specialistilor care detin deja titlul PMP  sa acumuleze punctele necesare mentinerii  credentialelor PMP®.

Despre Project Management Institute – PMI®

PMI este cea mai mare asociatie profesionala de managementul proiectelor, numarand astazi 265.000 de membri din peste 170 de tari. Fondata in 1969 in S.U.A., PMI promoveaza bunele practici in profesiunea de manager de proiect in toata lumea. 

Eforturile PMI sunt sustinute de 250 de filiale locale si nationale.

Despre EXEC-EDU:

EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania.

EXEC-EDU a fost infiintata de ASEBUSS, in 2005, prin externalizarea componentei sale de formare manageriala si consultanta, care se dezvoltase foarte mult. 

Activitatea de formare manageriala a ASEBUSS a fost creata in 1996 si de atunci s-a diversificat continuu. Astazi, activitatea preluata de EXEC-EDU se remarca prin cel mai variat portofoliu de programe de dezvoltare manageriala de pe piata – peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni, autorizate CNFPA.

Pana in prezent, numarul total al persoanelor care au beneficiat de cursuri si consultanta din partea specialistilor EXEC-EDU se ridica la 7000 de persoane, acestia fiind parte a aproximativ 2000 de companii client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.