Charisma intra pe piata din Austria

total_soft.jpgTotalSoft, producatorul regional de software, parte a grupului Global
Finanace, anunta semnarea unui contract cu Deutsche Leasing Austria
pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma
Enterprise.


Deutsche Leasing Austria face parte din grupul Deutsche Leasing ce activeaza pe piata financiara de peste 40 ani, cu operatiuni pe 3 continente, in 22 de tari.


Pe langa dimensiunea clientului, noul contract marcheaza intrarea sistemului ERP romanesc pe o noua piata europeana, in numai 5 ani de la internationalizarea lui. 

In prima parte a acestui an, Deutsche Leasing Austia a luat decizia achizitionarii unui software de tip ERP, pentru automatizarea si optimizarea proceselor specifice, dar si pentru agregarea tuturor informatiilor din sistemul informatic pentru sustinerea deciziilor strategice.  Compania a efectuat o analiza atenta a mai multor solutii, printre care si una locala.

Datorita referintelor excelente obtinute de la filialele Deutsche Leasing din Romania si Bulgaria, utilizatoare ale sistemului Charisma Enterprise de mai mult timp, dar si de notorietatea pe care Charisma o are in Europa de SE, compania a decis implementarea sistemului de origine romaneasca.

Contractul presupune si implementarea componentei de business intelligence, Charisma Anlyzer, care, pe baza informatiilor extrase din sistem, va oferi companiei posibilitatea realizarii unor analize de business comparative si deci o viziune in cifre reale, necesara unei modelari superioare a strategiei de business.

Proiectul este prevazut a se derula pe o perioada de 3 luni, timp in care intrega baza de contracte si activitatea administrativa a companiei vor trece exclusiv in solutia Charisma.

Compania TotalSoft este deja prezenta de 3 ani pe piata austriaca prin solutii complexe, bazate pe tehnologiile CRM si SharePoint de la Microsoft, pentru clienti precum grupul OMV Viena sau EconGas. Noul contract marcheaza extinderea prezentei TotalSoft in mediul de business local.

Persoana de contact: Suzana Badea ([email protected]; 0744.89.86.20).

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma Enterprise, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.