Charisma Medical Software isi extinde functionalitatile cu un modul de medicina de familie

total_softCharisma Medical Software, produs al companiei regionale de software TotalSoft, isi extinde capabilitatile de sustinere a activitatii medicale printr-un nou modul, Medicina de Familie. Acesta include functionalitati care extind utilizarea sistemului  catre toate companiile care au contracte cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Prin acest modul, Charisma Medical Software acopera toti pasii unui flux de lucru specific medicinei de familie. De la colectarea datelor prin intermediul modulelor operationale, eliberarea certificatelor medicale, a trimiterilor si retetelor compensate, pana la contractele pentru suportul asigurarilor de tip medicina de familie, totul se regaseste in aplicatie.

Pentru dezvoltarea modulului, TotalSoft a realizat o analiza atenta a cadrului legislativ si a colaborat cu mai multi specialisti din domeniul medical care au oferit cunostinte suplimentare de business. S-a luat in calcul inclusiv simplificarea fluxurilor de lucru existente, pentru ca utilizatorul sa poata opera cat mai usor si mai apropiat de aplicatia SIUI (Sistemul Informatic Unic Integrat) cu care este deja obisnuit.

Charisma Medical Software este singurul produs medical de pe piata romaneasca destinat medicilor de familie, integrat complet cu un sistem ERP profesional, precum Charisma ERP, dar si cu SIUI.

Charisma Medical Software gestioneaza peste 4 milioane de pacienti si a procesat pana acum cca 5.000.000 de cereri de analize medicale. Printre companiile care au achizitionat solutia se numara: Medlife, Medsana, Medicover, Reteaua privata de sanatate Regina Maria, European EYE Centers, Spitalul Muntenia, Personal Genetics, Institutul National Victor Babes, Institutul Oncologic Bucuresti, Laboratoarele Synevo Romania sau PanMed Grup.

TotalSoft este prezenta pe piata solutiilor software destinate domeniului medical de peste 15 ani, timp in care a implementat solutiile sale in numeroase clinici medicale, laboratoare si spitale atat din  domeniul privat, cat si din domeniul public, in tari precum Romania, Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia sau SUA.

Persoana de contact: Gabriela Barcun, On-line Marketing Manager; [email protected]; 0721.67.99.68

Despre TotalSoft:

Cu 17 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.