Charisma Warehouse Management 2011 ofera functionalitati noi si beneficii superioare companiilor de distributie, retail, productie si constructii

CharismaTotalSoft, producatorul regional de software membru al Global Finance, anunta disponibilitatea unor noi functionalitati si beneficii extinse in Charisma WMS 2011, sistemul informatic destinat eficientizarii activitatilor din cadrul unui depozit sau centru de distributie.

Noile functionalitati urmaresc in mod special asigurarea constrangerilor de depozitare impuse de tipurile de marfa specifice (congelata, regim special, cu termen mic de valabilitate sau perisabila), culegerea centralizata a comenzilor sau descarcarea stocului atat pe baza dispozitivelor mobile, cat si fara folosirea lor, pentru o mai mare viteza de operare. Astfel, Charisma WMS 2011 devine o solutie optima si pentru companii din domeniul retailului, productiei sau constructiilor, indiferent de dimensiunea sau complexitatea activitatii acestora.

Sistemul dezvoltat de TotalSoft urmareste preintampinarea si eliminarea celor mai frecvente probleme cu care se confrunta companiile care manipuleaza cantitati mari si variate de produse, cum ar fi: blocarea banilor in marfuri greu vandabile, blocarea depozitelor cu produse nedorite / necomandate de clienti sau scaderea vanzarilor pe anumite categorii de produse.

Charisma WMS 2011 permite definirea structurilor fizice si logice a zonelor de depozitat, receptia marfurilor si a produselor in gestiune, managementul stocurilor, prelucrarea si dispunerea logistica a ambalajelor, alocarea comenzilor, precum si alegerea si livrarea pachetelor, in mod optim, catre clientii finali.

Integrarea produsului cu sistemul informatic Charisma ERP, dar si cu orice alta solutie de tip ERP, configurabilitatea superioara oferita, conform nevoilor specifice fiecarui client, timpul scazut de implementare datorita metodologiei proprietare TotalSoft, dar si performantele validate de cele mai puternice companii de distributie din Romania, sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ofera noul produs Charisma WMS 2011.

O demonstratie a solutiei este disponibila gratuit la adresa http://www.charisma.ro/solutii-erp/campanii/charisma-wms/

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager; 0744 89 86 20; [email protected]

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.