Charisma Warehouse Management – noi functionalitati pentru optimizarea activitatilor din depozite

total_soft.jpgTotalSoft, unul dintre cei mai importanti producatori regionali de
software, anunta extinderea facilitatilor sistemul de Warehouse
Management dedicat optimizarii activitatilor specifice depozitelor.
Noile facilitati asigura automatizarea intregului flux din cadrul unui
depozit incepand cu receptia,  livrarea, inventarierea si pana la
depozitarea si transferul marfii intre depozite.

Charisma Warehouse Management se adreseaza in special companiilor din segmentul distributie si retail a caror eficienta depinde in mare masura de urmarirea stocurilor, viteza de rotatie a acestora, aprovizionarea si livrarile la timp. Un managementul defectuos a acestor elemente la care se adauga erori de receptie in gestiune sau o livrare prea greoaie a pachetelor, nu poate conduce decat la o satisfactie scazuta a clientilor si la pierderi semnificative.

Charisma Warehouse Management vine in intampinarea acestor probleme cu o gama larga de noi functionalitati precum analize de volumetrie, traseu logistic de preluare a marfii, predictii de vanzari care permit pregatirea din timp a loturilor de livrat, replenishment automat sau operarea iesirilor din depozit folosind o metoda configurabila, inclusiv FEFO (First Expired – First Output).

In plus, sistemul asigura eficientizarea procesului de incarcare a marfii in mijloacele de transport tinand cont de criterii precum cantitate incarcata versus cantitate maxima admisa, volum incarcat versus volum maxim admis, traseu optim de ridicare a marfii din depozit calculat in functie de distantele de transfer din depozit in zona de livrare, numarul de drumuri necesar incarcarii intregii marfi, durata si operatorii care efectueaza transferul.

Toate functionalitatile care adreseaza problemele de receptie, depozitare si livrare a marfii pot fi accesat utilizand dispozitive mobile, optiune care permite operarea inventarului, a  intrarilor / iesirilor de marfa prin scanarea codurilor de bare din orice punct al depozitului.

Rezultatele imediate ale implementarii unui astfel de sistem se traduc prin cresterea capacitatii de stocare datorita optimizarii spatiului din depozit, minimizarea pierderilor de marfa datorate expirarii produselor din stoc, livrarea marfii intr-un timp si cost optim, cresterea acuratetii informatiilor despre depozitele administrate, eficientizarea fluxului de materiale, cresterea productivitatii si reducerea costurilor cu operatorii din depozit, aceastea fiind de altfel cele mai mari provocari ale distribuitorilor si retailerilor.

Charisma Warehouse Management face parte din Charisma Business Suite si se integreaza perfect cu sistemul ERP al TotalSoft, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii. O demonstratie gratuita a solutiei poate fi  planificata la adresa http://www.charisma.ro/demo

Persoana de contact: Gabriela Barcun, Online Marketing Manager
e-mail: [email protected]
mobil: 0721.67.99.68

Despre TotalSoft
:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.
Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.