Chestionar privind cercetarea online „Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2015-2016”

fisc.gif

chestionarAsociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR),  realizeaza in perioada 05 februarie-29 februarie 2016 cercetarea online “Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2015-2016″.

Chestionarul pe care se bazeaza studiul “Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2015-2016” este structurat in trei parti:

1. Perceptia despre AMCOR
2. Venituri, clienti, servicii
3. Organizatie/firma
Intrebarile sunt orientate spre cunoasterea volumului si structurii cererii/ofertei de servicii de consultanta pe piata actuala din Romania, spre identificarea oportunitatilor si constrangerilor cu care se confrunta firmele de consultanta si spre masurarea importantei profesionalismului si eticii pe piata de consultanta.

Nu exista raspunsuri corecte sau gresite – ne intereseaza doar parerile dvs. sincere, pentru a avea o imagine corecta atat asupra situatiei curente din piata de consultanta din Romania, cat si asupra AMCOR.

Cercetarea intreprinsa de AMCOR se inscrie in eforturile Asociatiei de a le oferi firmelor de consultanta romanesti participante la chestionar, precum si firmelor membre, o imagine globala asupra situatiei curente din piata si asupra tendintelor resimtite.

AMCOR a realizat pana in prezent mai multe studii cu privire la piata de consultanta in management din Romania, ilustrand evolutia pietei in perioadele 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 si 2014-2015, precum si un studiu al pietei de consultanta din perspectiva organizatiilor client, publicat in noiembrie 2011. Studiile realizate au fost transmise respondentilor si concluziile au fost agregate in studiile anuale asupra pietei europene de consultanta in management realizate de FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management.

Completarea sa dureaza cel mult 8 minute, iar informatiile solicitate nu sunt din categoria celor confidentiale, fiind informatii care se regasesc si in bilanturile firmelor, publicate de catre Ministerul Finantelor pe propriul site.

Respondentii acestui chestionar vor primi gratuit rezultatele studiului si astfel vor avea oportunitatea sa inteleaga mai bine structura pietei de consultanta din Romania, sa puna propriile lor rezultate financiare in contextul general al pietei, dar si sa inteleaga modul in care actorii din piata previzioneaza evolutia acesteia in anul 2016.”

Documente utile:
Chestionar

Sursa: AMCOR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.