Companii romanesti de design la Singapore si Vietnam, in cadrul unui program finantat de Comisia Europeana

design_tehnologie_logo.jpg

design_tehnologie_logoCompaniile romanesti din domeniul designului interior pot ajunge sa cunoasca piata asiatica in urma unui program finantat de Comisia Europeana, numit EU Business Avenues.

Programul include o misiune de afaceri de o saptamana in Singapore si Vietnam, iar termenul-limita pentru depunerea aplicatiilor este 31 octombrie. Saptamana de afaceri se va derula in perioada 11-17 martie 2015, iar participantii vor avea acces la informatii despre piata si consiliere, intalniri cu firmele din domeniu si spatiu pentru expunere in cadrul Targului International de la Singapore.

Este cunoscut faptul ca piata asiatica manifesta un interes deosebit pentru industria  europeana a design-ului interior. Dat fiind ca Singapore este considerat ca fiind placa turnanta din punctul de vedere al vanzarilor si logistic pentru sud-estul Asiei si data fiind cererea mare pentru produse premium sau de designer, aceasta este o oportunitate pentru companiile romanesti de a se promova“, a spus Ioana Vadan, Consultant, Deloitte Romania. Programul acopera 80% din costurile cu servicii-standard si sprijin financiar cu cazarea de pana la 1.000 de euro.

Mai multe detalii: www.zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.