Competitia „Strategic Restart” pentru antreprenori

Consiliere.jpg

antreprenori_sedintaAgentia de marketing Creative Ideas lanseaza competitia „Strategic Restart”, dedicata tuturor persoanelor care doresc sa inceapa un business, precum si antreprenorilor care au nevoie de un restart pentru business-ul lor.

„Strategic Restart” este o competitie dedicata antreprenorilor, in care timp de 3 luni agentia Creative Ideas va dezvolta strategii de marketing, va sprijini antreprenorii sa isi dezvolte business-ul, sa invete sa managerieze corect si eficient activitatea si va oferi recomandari pentru intocmirea unui plan financiar eficient.

Competitia se va derula pe parcursul a patru saptamani (4 februarie-7 martie 2016), timp in care antreprenorii si cei care doresc sa inceapa un business de la zero. Inscrierile au inceput pe 4 februarie.

“Ideea competitiei „Strategic Restart” porneste din problemele cu care m-am confruntat de-a lungul timpului in domeniul business-ului. De aceea, am decis ca ar fi util sa oferim o analiza manageriala si strategii de marketing bazate pe un plan financiar bine pus la punct. „Strategic Restart” este un program dezvoltat pur si simplu din dorinta de a remedia anumite greseli pe care orice antreprenor aflat la inceput de drum le face fara sa realizeze consecintele lor in timp”, explica Oana Voicu, Director General Creative Ideas.

Antreprenorii isi vor inscrie ideile business-ului lor pe site-ul www.creativeideas.ro , completand chestionarul de inscriere din sectiunea Strategic Restart. Dupa cele patru saptamani de inscrieri, Creative Ideas va selecta doua business-uri pentru care sa ofere consultanta si implementare de strategii de marketing si promovare, in urma unor analize financiare ale business-ului.

Sursa: www.creativeideas.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.