Competitie acerba pentru fondurile destinate IMM-urilor. Inscrierea de proiecte, oprita ca urmare a depasirii bugetului!

Competitie acerba pentru fondurile destinate IMM-urilor. Inscrierea de proiecte, oprita ca urmare a depasirii bugetului!
06 septembrie 2010

La nici doua ore de la deschiderea liniei de finantare “Sprijin financiar de pana la 1.075.000 lei pentru intreprinderile mici si mijlocii” din cadrul POSCCE, deja inregistrarea on-line de proiecte nu mai era posibila ca urmare a atingerii prin proiectele transmise a dublului bugetului alocat fiecarei regiuni in parte, conditie stabilita pe AM POSCCE privind inchiderea liniei de finantare.

Pentru acest apel de proiecte a fost disponibil un buget de 301 milioane lei, distribuit astfel:

* Regiunea 1 (Bucuresti – Ilfov) – 30 mil.lei

* Regiunea 2 (Centru, Nord -Vest, Vest si Sud Est) – 120 mil.lei

* Regiunea 3 (Nord Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia) – 151 mil.lei

Pana la ora 10:21 fusesera deja inregistrate on-line 688 de proiecte, in conditiile in care apelul de proiecte fusese deschis in aceasta dimineata, la ora 9:00.

IMM-urile care si-au inregistrat on-line proiectele au la dispozitie 7 zile lucratoare pentru a depune la sediul OI IMM sau la sediul oricarui Oficiu Teritorial pentru IMM si Cooperatie proiectele alaturi de anexele cerute in Ghidul Solicitantului. In caz contrar, acestea vor fi respinse.

Pentru a consulta lista proiectelor inscrise, click aici

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.