Competitie pentru antreprenori

antreprenori.jpg

EY Romania invita antreprenorii din Romania sa se inscrie in programul dedicat de EY excelentei in antreprenoriat, EY Entrepreneur Of The Year.

Evenimentul a ajuns in acest an la cea de a treia editie. Inscrierile in competitie se vor incheia la data de 1 septembrie 2016, fiind urmate de procesul de jurizare si momentul cheie al programului, evenimentul de gala.

In cadrul evenimentului de gala, vor fi acordate trei premii, recunoscand succesul antreprenorilor cu afaceri mature, al celor care construiesc afaceri cu mare potential de crestere, dar si succesul in antreprenoriat social. Cele trei premii sunt: EY Entrepreneur Of The Year, Emerging Entrepreneur Of The Year si Social Entrepreneur Of The Year.

Participarea in program nu se incheie odata cu evenimentul de gala, antreprenorii intrand in comunitatea EY Entrepreneur Of The Year Alumni

Participarea in program ofera antreprenorilor accesul la o comunitate de lideri de business, prin evenimentele alumni, prin programul EY NextGen Academy, dar si in cadrul editiilor viitoare ale programului, atat de la nivel local, cat si mondial. Finala internationala a competitiei ce are loc la Monte Carlo este un eveniment unic, la care iau parte peste 1.200 de delegati din intreaga lume, lideri de companii din Fortune 500, investitori si institutii financiare si unii dintre cei mai dinamici si inovatori antreprenori”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

Editia EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2016 are urmatorul calendar:
·        Inscrierea candidatilor: pana pe 1 septembrie 2016
·        Interviuri cu antreprenorii candidati: 15 septembrie – 30 octombrie 2016
·        Prima si a doua runda de jurizare: 17 noiembrie 2016 si 8 decembrie 2016
·        Ceremonia nationala de premiere: februarie 2017.

Conditiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt urmatoarele:
·        Antreprenorul are o companie cu cel putin 3 ani vechime, cu cifra de afaceri in ultimii 2 ani si un numar minim de 10 angajati (mai putin pentru categoria Social Entrepreneur Of The Year)
·        Candidatul joaca un rol activ in afacere si detine o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%).

Nationalitatea romana nu conditioneaza participarea in competitie, este important insa ca operatiunile afacerii sa se desfasoare majoritar in Romania.

Formalurul de inscriere se poate completa aici.

Fa primul pas in competitie, completand formularul online disponibil aici.

Sursa: www.ey.com
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.