Conferinta de inchidere proiect “Asigurarea competentelor corespunzatoare cerintelor pietei muncii prin programe de studii de excelenta cu dimensiune international”

conferintaUniversitatea Romano – Americana din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj si Universitatea “Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, va invita miercuri, 09 decembrie, ora 10.00 la Conferinta de inchidere a proiectului cu titlul “Asigurarea competentelor corespunzatoare cerintelor pietei muncii prin programe de studii de excelenta cu dimensiune internationala“, cod contract POSDRU/156/1.2/G/134518, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Evenimentul organizat in cadrul proiectului, va avea loc in Sala Senatului din cadrul Universitatii Romano-Americane, cu sediul in Bd. Expozitiei, nr.1B, sector 1, Bucuresti, incepand cu ora 10.00.

Incepand cu data de 14 mai 2014, Universitatea Romano – Americana din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj si Universitatea “Constantin Brancusi” din Targu-Jiu a implementat proiectul cu titlul “Asigurarea competentelor corespunzatoare cerintelor pietei muncii prin programe de studii de excelenta cu dimensiune internationala”, cod contract POSDRU/156/1.2/G/134518, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul se inscrie in Axa prioritara 1 ″Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.2. “Calitate in invatamantul superior”, avand o durata de implementare de 19 luni, in perioada 14.05.2014 – 13.12.2015.

Obiectivul general al proiectului vizeaza dezvoltarea programelor de licenta si masterat in domeniile economie si afaceri internationale, marketing si administrarea afacerilor prin armonizarea cu nevoile actuale ale pietei muncii secolului XXI.

Activitatile derulate in cadrul proiectului vizeaza dezvoltarea si perfectionarea programelor de studii de licenta si master in domeniul economic, bazate pe competentele necesare pietei muncii in secolul XXI, precum si dezvoltarea de parteneriate active si dinamice cu mediul de afaceri (piata muncii), in scopul cresterii calitatii pregatirii si a oportunitatilor reale de angajare a absolventilor din domeniul economic.

Cu ocazia evenimentului, urmeaza sa fie diseminate rezultatele obtinute in cadrul proiectului, bunele practici desprinse pe durata derularii activitatilor si impactul implementarii acestora, grupul tina al proiectului fiind reprezentat de studenti si cadre didactice membri ai comisiilor/structurilor de conducere din universitati si facultati; personal implicat in dezvoltarea si managementul calificarilor la nivel de universitate/facultate; personal implicat in dezvoltarea programelor de studii universitare.

Cele trei universitati partenere si-au propun ca, prin implementarea proiectului, sa armonizeze competentele obtinute de absolventii sistemului de invatamant superior cu cele solicitate pe piata muncii.

Informatii suplimentare cu privire la activitatile desfasurate in cadrul proiectului sunt disponibile website-ul proiectului – spredi.rau.ro  si pe pagina de Facebook www.facebook.com/spredi.

Persoana de contact:
Mihail – Florin DINCA – Responsabil informare, promovare, diseminare, Universitatea Romano-Americana, telefon: 0765505019, e-mail: [email protected]

Invitatia la conferinta de inchidere a proiectului se gaseste aici, iar agenda zilei este disponibila aici

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara: 1. Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere

Domeniul major de interventie: 1.2. Calitate in invatamantul superior

Titlul proiectului: Asigurarea competentelor corespunzatoare cerintelor pietei muncii prin programe de studii de excelenta cu dimensiune internationala

Cod Contract: POSDRU/156/1.2/G/134518

Invitatia la conferinta de inchidere a proiectului se gaseste aici, iar agenda zilei este disponibila aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.