Conferinta „PNDR 2014-2020 – Prezent si viitor” in cadrul targului international INDAGRA

2014-2020-PNDR.jpg

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) va participa in perioada 2 – 6 noiembrie 2016 la cea de-a XXI-a editie a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2016.

Totodata, vineri, 4 noiembrie 2016, incepand cu ora 12:00, in cadrul targului INDAGRA, in incinta Complexului Expozitional ROMEXPO, sala Eminescu se va desfasura conferinta cu titlul „PNDR 2014-2020 – Prezent si viitor”.

Agentia va fi reprezentata la conferinta de catre directorul general, David Eugen Popescu, care va prezenta impactul finantarilor proiectelor de investitii acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020) si dinamica depunerii proiectelor de investitii pentru sesiunile 2015 si 2016.

Pe intregul parcurs al evenimentului, reprezentantii AFIR vor acorda informatii privind accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru agricultura si dezvoltare rurala alocate Romaniei prin intermediul submasurilor de finantare din cadrul PNDR 2020.

Publicul interesat sa primeasca informatii privind accesarea fondurilor europene prin PNDR 2020 este asteptat la standul AFIR, aflat in pavilionul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (Platforma 12, Stand 12), partener de traditie al INDAGRA.

La aceasta conferinta va participa si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA). Agentia va fi reprezentata de catre Directorul General, Adrian PINTEA, care va sustine o prezentare privind Masurile de dezvoltare rurala PNDR 2014 – 2020 gestionate de APIA.

Targul international INDAGRA este cel mai mare si important eveniment agricol din Romania fiind organizat, organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.

Sursa: AFIR si APIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.