Conferinta Smart Regional Development – Investitii inteligente pentru dezvoltarea comunitatii regionale

download-1.jpg

Conferinta Smart Regional Development, organizata de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in 18 septembrie 2017, aduna cei mai relevanti vorbitori de la nivel european si national pe teme ca dezvoltarea regionala, conceptul de smart city si dezvoltarea urbana inteligenta.

Lideri ai Parlamentului European, reprezentanti ai Directiilor Generale ale Uniunii Europene, ai ministerelor romanesti, precum si reprezentanti ai organizatiilor romanesti si straine implicate in dezvoltare regionala si urbana vor dezbate la Cluj-Napoca modul in care proiectele de investitii finantate prin REGIO construiesc inteligent prosperitate la nivelul comunitatii regionale si ale comunitatilor locale.

Locatia evenimentului este Centrul de Cultura Urbana Casino Cluj-Napoca, de asemenea un proiect de succes finantat prin REGIO.

Conferinta face parte din Zilele REGIO 2017, o suita de evenimente coorganizata impreuna cu Comisia Europeana, Comisia de Dezvoltare Regionala a Parlamentului European, Reprezentanta Comisiei Europene, Primaria Cluj-Napoca

Puteti sa va inscrieti la eveniment la linkul https://goo.gl/forms/vlvzA2JpTf9T20EE2.

Sursa: ADR NORD VEST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.