Conferinta Tendintele 2015 pentru Business-ul Romanesc – 28 aprilie 2015

Flyer-mare.jpg

Flyer mareAll Biz Romania, cu sprijinul direct al Camerei de Comert si Industrie Iasi, al Arhipelago si al EnjoY Marketing, va invita sa participati la Conferinta Tendintele 2015 pentru Business-ul Romanesc, care va avea loc pe data de 28 aprilie 2015, incepand cu ora 11.00, in incinta Camerei de Comert si Industrie Iasi.

In cadrul acestui eveniment veti putea afla oportunitatile participarii la expozitia universala din 2015 – EXPO Milano, in premiera la Iasi, dar si ultimele noutati pe care le ofera platforma ALL BIZ Romania – instrument de marketing si promovare.

Evenimentul se adreseaza tuturor companiilor mici si mijlocii din Regiunea Nord-Est: administratori; directori generali; directori marketing; directori de export. Prin intermediul acestuia, organizatorii doresc sa informeze firmele din zona Moldovei si sa stimuleze curajul acestora necesar pentru a se internationaliza, astfel devenind firme cu renume nu doar la nivel national, ci si la nivel international, tinand pasul cu globalizarea care se manifesta din ce in ce mai pronuntat.

Participarea la conferinta este gratuita, pe baza de confirmare prealabila.

Agenda evenimentului poate fi consultata pe pagina web www.cciasi.ro. Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul disponibil aici si sa-l trimiteti printr-un e-mail la adresa [email protected].

Alte detalii puteti afla pe: www.allbiz-romania.blogspot.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top