Consiliul Judetean Covasna a aprobat programul provizoriu de investitii pe anul 2018

lei00091bancnote-605x.jpg

Consiliul Judetean Covasna, reunit in sedinta extraordinara, a aprobat programul provizoriu de investitii pe anul 2018, la sectiunea dezvoltare, si utilizarea unui excedent bugetar in valoare de 351.000 de lei pentru finantarea acestora, pe lista fiind incluse, printre altele, doua drumuri ce fac legatura cu judetele Harghita si Brasov.

Astfel, consilierii judeteni au aprobat utilizarea sumei de 79.000 de lei pentru reabilitarea drumului interjudetean Covasna-Brasov, de la DN 12 la DN 13, prin localitatile Malnas Bai, Baraolt, Augustin si Maierus, precum si 48.000 de lei pentru reabilitare drumului interjudetean Covasna-Harghita, pe tronsonul DJ 131 de la intersectia cu DJ 122 pana la limita cu judetul Harghita.

De asemenea, au aprobat suma de 164.000 de lei pentru elaborarea documentatiei si obtinerea avizelor in vederea extinderii si modernizarii scolii Gimnaziale Speciale din Sfantu Gheorghe, respectiv 60.000 de lei pentru repararea capitala si modernizarea centralei termice a Spitalului Judetean de Urgenta ‘Dr. Fogolyán Kristóf’ din Sfantu Gheorghe, in vederea imbunatatirii confortului termic si reducerii costurilor de consum.

Conducerea Consiliului Judetean Covasna a precizat ca proiectele mentionate, prevazute, de altfel, si in programul de investitii pe anul 2017, au fost incluse in programul provizoriu din acest an in vederea derularii normale a lucrarilor pana la aprobarea bugetului din acest an.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.