Consultare publica privind evaluarea ex-post a FEDR si FC 2007-2013

calculator.jpg

Comisia Europeana a deschis pana la 27 aprilie 2016 o consultare publica privind evaluarea ex-post a Fondului European de Dezvoltare Regionala (FEDR) si a Fondului de Coeziune (FC) 2007-2013.

Actuala consultare va analiza opinia partilor interesate  – autoritati de management, organisme intermediare, beneficiari directi, ONG, etc. – si a cetatenilor privind relevanta, coerenta, eficacitatea, eficienta si valoarea adaugata a acestor 2 instrumente financiare ale politicii de coeziune 2007-2013.

Chestionarul este disponibil online in cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene (engleza, franceza, germana), dar raspunsurile pot fi date in oricare din cele 24 de limbi oficiale ale UE aici.

Intrebarile sau clarificarile pentru acest chestionar trebuie adresate direct serviciului responsabil din cadrul Directiei generale Politica Regionala si Urbana la adresa: [email protected]

Din motive de transparenta, organizatiile si institutiile interesate sa participe sunt rugate sa se inscrie in Registrul de Transparenta al UE si sa subscrie la codul sau de conduita, in cazul in care acest lucru nu a fost facut deja pentru alte situatii. Detalii in limba romana se gasesc aici. In aceste conditii, contributia va fi inregistrata ca punctul de vedere oficial al organizatiei. In caz contrar, daca organizatiile nu doresc sa comunice informatiile privind interesele pe care le reprezinta, punctul lor de vedere va fi inregistrat ca un raspuns individual.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.