Consultare publica privind fondurile UE pentru coeziune

euro.jpg

In 2018, Comisia Europeana va prezenta propuneri ample pentru urmatoarea generatie de programe financiare – Cadrul Financiar Multianual post-2020, adica bugetul pe termen lung al UE. Propunerile Comisiei vor fi concepute in asa fel incât sa-i permita Uniunii Europene sa obtina rezultate in domeniile care conteaza cel mai mult, respectiv domeniile in care actiunile sale pot fi mai eficiente decât actiunile izolate ale statelor membre. Pentru aceasta, este necesara o evaluare atenta a aspectelor care au functionat bine in trecut, dar si a celor care ar putea fi imbunatatite in viitor.

In acest sens, toti cetatenii interesati de domeniul politicii europene de coeziune, inclusiv beneficiarii programelor si fondurilor UE (autoritatile nationale, regionale si locale, organismele guvernamentale si neguvernamentale, institutiile academice, societatea civila si intreprinderile etc.) sunt invitati, in perioada 10 ianuarie – 8 martie 2018, sa formuleze propuneri pentru urmatoarea generatie de programe cuprinse in Cadrul Financiar Multianual post 2020.

Obiectivul consultarii publice este de a colecta opiniile tuturor partilor cu privire la modul in care putem valorifica la maximum fiecare euro din bugetul UE.

Detaliile consultarii publice: https://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-eu-funds-area-cohesion_ro

Chestionarul consultarii publice privind fondurile UE in domeniul coeziunii: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/17c034bf-d01b-4724-bd3a-ef629b1b35cd?draftid=4891596f-61b9-4a88-b083-f218ed22e0db&surveylanguage=RO

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.