0 thoughts on “Crin Antonescu: Orice colaborare sau sustinere a lui Traian Basescu este exclusa !”

 1. Marian GHIONU spune:

  Strategia pedelista: “Om cu om”
  Dupa ce intalnirea nocturna dintre Basescu si Antonescu s-a dovedit a fi un esec rasunator, conducerea PDL s-a reunit ieri pentru a pune la punct o strategie care sa le asigure succesul in turul doi.

  Planul pedelistilor presupune ca negocierile sa aiba loc la nivel local, cu fiecare filiala judeteana in parte, mai ales stiut fiind faptul ca liberalii sunt impartiti in doua tabere. “Cu cei care nu l-au vrut pe Crin in fruntea partidului negocierile cu siguranta vor merge mai usor. Degeaba urla liderul de la centru ca nu il sustine pe Basescu, daca la nivel local altele sunt prioritatile si interesele”, ne-a dezvaluit un lider PDL. Potrivit acestuia, fiecare lider al PDL a “primit” cate cinci judete in care trebuie sa negocieze cu liberalii si sa ii convinga pe acestia, cu orice pret, sa il sustina pe Traian Basescu.
  Surse democrat-liberale sustin ca in BPN s-a discutat si faptul ca trebuie atrase inspre candidatul Basescu si voturile obtinute de Kelemen Hunor, Vadim Tudor, Sorin Oprescu si George Becali. De aceasta data negocierile vor avea loc direct cu conducerea centrala a partidelor, respectiv direct cu Sorin Oprescu.

 2. Marian GHIONU spune:

  Basescu izolat

  Basescu a fost primul care a demarat negocierile cu Anto nescu, ieri noapte, imediat dupa anuntarea exit-poll-urilor. Esecul rasunator al intalnirii l-a facut pe liderul de la Cotroceni sa-si declare ras­picat izolarea. El va recurge la acelasi cliseu folosit de-a lungul anilor atunci cand s-a aflat in razboi deschis cu Parlamentul: aliatul sau e poporul. “Optiunea mea ra ma ne ca sa nu incerc nicio alianta politica in perspectiva alegerilor din 6 decembrie. Singurul aliat pe care mi-l doresc cu toata sinceritatea este romanul”, a spus Basescu care se afla la nici doua pro cente de Geoana. PDL a regan dit ieri strategia, dupa esecul negocierilor cu echipa lui Crin Antonescu. Pedelistii vor adop ta tactica “de la om la om”, urmand sa negocieze cu fiecare filiala liberala in parte. Liderii PDL au luat fiecare cate cinci judete unde vor urma sa-i convinga pe sefii locali ai PNL sa-l sprijine pe Basescu in turul doi. Pedelistii se ba zeaza pe nemultumirile si sciziunea din PNL, supararea pe Anto nescu, care a respins din start o alianta cu Basescu, fiind atat de mare incat unii lideri locali si-au anuntat deja sustinerea pentru seful sta tului. Chiar daca Basescu a declarat ca nu negociaza nicio alianta, asta nu exclude tro curi facute de PDL, in numele sau. Iar par tidul condus de Boc si-a propus sa nu oco leasca pe nimeni, incepand cu UDMR si termi nand cu Vadim si Becali. In PSD situatia este mai buna. Geoana a reusit sa stea de vorba cu Antonescu, iar PSD si-a sfatuit candidatul sa nu repete greseala din 2004, cand Nastase a refuzat din start UDMR. Principala tinta a lui Geoana este insa electoratul lui Antonescu. Candi datul PSD s-a inteles cu liberalii care ii vor acorda sprijin in turul doi, urmand ca presedintele Geoana sa-l desemneze premier pe Klaus Iohannis, respins ieri seara, din nou, de Traian Basescu.

  http://www.ziua.net/display.php?data=2009-11-24&id=262226

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.