Cristian Ghinea, propus de premierul Ciolos ministru al Fondurilor Europene

ghinea.jpg

Premierul Dacian Ciolos il propune pe Cristian Ghinea, actual consilier de stat la cancelaria premierului, in functia de ministru al Fondurilor Europene. Propunerea trebuie acceptata de presedintele Klaus Iohannis. Ghinea ar urma sa o inlocuiasca intr-unul dintre cele mai fierbinti posturi guvernamentale pe Aura Raducu, care a demisionat la cererea premierului.

Cristian Ghinea a fost fondatorul si directorul unui ONG extrem de activ in zona politicilor publice (CRPE – Centrul Roman pentru Politici Europene) inainte de a deveni in noiembrie 2015 consilier de stat la Guvern. Anterior, el a fost publicist la Dilema Veche si Contributors.

La cancelaria premierului, Ghinea a fost implicat in trei mari proiecte ale guvernului Ciolos: comisia de taiat hartii si lansarea strategiei anti-saracie si strategia pentru micii fermieri.

Comunicatul premierului

Premierul Dacian Ciolos a inaintat domnului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea de numire in functia de ministru al Ministerului Fondurilor Europene a domnului Cristian Ghinea, Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.