Cum poate o companie de IT romaneasca sa devina Angel Investor la nivel european?

expunere.jpg

expunerePrima editie ANIS Business Meetings din 2015 va fi organizata impreuna cu Startcelerate, miercuri, 28 ianuarie, incepand cu ora 16:30 si este gazduita de Tech Hub Bucharest (str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, et. 1).

Evenimentul cuprinde 2 prezentari sustinute de reprezentantii Startcelerate – Gabriel Dombri si Tudor Birlea – despre optiunile companiilor romanesti de software development de a investi in startupuri din Europa si a accesa alte piete europene.

Vor fi prezentate, de asemenea, 2 studii de caz despre cum se gestioneaza investitia in startupuri si relatia de la distanta pe care acest proces o implica, precum si despre oportunitatile de inovare prin implicarea in zona de startupuri.

Segmentul de prezentari va fi urmat de o sesiune de networking, avand ca obiectiv sa ajute companiile de tehnologie romanesti sa exploreze oportunitatile de inovatie si dezvoltare internationala existente in acest moment.

Inscriere
Participarea la eveniment este gratuita, insa este conditionata de inregistrarea prealabila. Pentru a va inregistra, va invitam sa accesati pagina Eventbrite a evenimentului.

Termen pentru inscriere: vineri, 23 ianuarie.

Despre Startcelerate

Startcelerate este o companie britanica fondata de doi antreprenori romani stabiliti in Londra, care propune un model alternativ de investitii prin care companii de IT, marketing, design servicii legale si financiare europene pot face investitii directe de resurse si bani in startupuri promitatoare. Evenimentele Startcelerate Connect aduc impreuna companii locale (de tehnologie, marketing, design, servicii legale si financiare) si speakeri internationali din tehnologie, investitii si antreprenoriat intr-o mini-conferinta despre oportunitati de inovatie, investitii si dezvoltare internationala la care ecosistemele locale de afaceri pot avea acces.

Sursa: www.anis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.