Cum sa ii faci pe clientii tineri sa fie loiali brandului tau

tineri-brand.jpg

tineri-brandEste binecunoscut faptul ca marile companii domina piata datorita unor bugete de marketing si publicitate impresionante alocate in acest sens. In plus, acestea detin oameni foarte talentati si merg foarte mult pe cercetarea pietei. Cu toate astea, antreprenorii perseverenti, care au o mica afacere nu ar trebui sa se sperie. Pentru a castiga increderea consumatorilor tineri, ei trebuie sa se puna in pielea lor si sa adopte o mentalitate mai inedita.

Astfel, mai jos sunt doar cateva din sfaturile pe care le poti lua in calcul atunci cand lucrezi la strategia de marketing.

Ramai pe aceeasi pozitie cu clientii tai. Asta presupune ca tinerii antreprenori sa inteleaga modul de gandire si mentalitatea celor tineri: modul in care acestia comunica, felul in care acestia se imbraca, ce gusturi au in materie de muzica, care sunt nevoile lor etc. In plus, intai trebuie sa empatizezi cu ei ca mai apoi sa le oferi exact ceea ce acestia isi doresc.

Fii in aceleasi locuri ca si clientii tai. Tinerii sunt mereu in miscare si prezenti mai ales in social media, deci trebuie ca si tu sa te invarti in aceleasi cercuri ca si ei pentru a avea succes cu start-up-ul tau.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.