Curs cu certificare si recunoastere in Management de Proiect

Profitabilitatea portofoliului de proiecte al unei companii determina profitabilitatea generala a companiei, iar centrul de performanta al fiecarui proiect este Project Managerul. Este motivul pentru care, in viziunea PMSolutions, o sesiune de instruire in Project Management este o investitie in dezvoltarea personalului care va conduce proiecte ce pot determina succesul unei companii.

Ne face placere sa va anuntam in acest context programarea unei astfel de sesiuni "open" in perioada 7-11 Aprilie 2008, astfel:

  • 7 – 9 aprilie – PMFundamentals;
  • 7 – 11 aprilie – PMFoundation IPMA (curs certificat de Asociatia Romana de Project Management);
  • 7 – 11 aprilie – PMFoundation FPA (program de formare profesionala avizat de  Ministerul Muncii).

Detalii despre cursuri, despre motivele pentru care ar trebui sa participati precum si opinii ale celor care au absolvit acest curs puteti gasi pe site-ul PMSolutions www.pm-solutions.ro sau ne puteti contacta la numarul 210.88.10. Membrii AMCOR, ANIAP si ANIS beneficiaza de o reducere de 10%. 

Referinte: Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP), Astral Telecom, Coca Cola HBC, CrisTim, ECDL, Industrial Software, ING Bank, Interact Business Communications, Interbrew, SBSol Group, UPC, UTI Electroproiect, UTI Systems (program de certificare pentru 60 de persoane), Dorsum Software.

PMSolutions este o firma independenta de consultanta de management si tehnologie. Chiar daca baza noastra de competente s-a dezvoltat permanent, PMSolutions este recunoscuta in special pentru excelenta in Project Management, iar portofoliul nostru de proiecte de succes este o dovada in acest sens.

Construind pe baza competentelor personale si a experientei unice de implementare a unor proiecte de referinta, am dezvoltat un portofoliu de cursuri de Project Management care sa ofere celor interesati de meseria de Project Manager atat baza teoretica necesara, cat si posibilitatea de a exersa aceste cunostinte prin exercitii practice si de a obtine o recunoastere oficiala a abilitatilor lor in domeniul managementului de proiect prin certificari profesionale.

Ceea ce ne diferentiaza de alti furnizori de instruire in domeniul project managementului este:

  • specializarea in project management – "core competence";
  • experienta practica de implementare cu succes a unor proiecte cu bugete de pana la 30 milioane de EURO.;
  • certificare internationala a Project Managerilor si peste 10 ani de experienta practica;
  • peste 500 de persoane instruite, inclusiv in programe "Master in Project Management";
  • portofoliu complet de cursuri de Project Management (de introducere, cu certificare internationala, cu certificare nationala – program de formare profesionala).

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 7 februarie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.