Curs de inovare si performanta pentru manageri

Tehimpuls (Centrul Regional de Inovare si Transfer Tehnologic) organizeaza, in Timisoara, in perioada 13 iunie – 05 iulie 2008, un "Curs de inovare si performanta pentru manageri".

Tehimpuls invita toti managerii din Regiunea Vest, ce conduc afaceri in cadrul uneia dintre industriile alimentara, electronica si electrotehnica sau a constructiilor de masini si a instalatiilor industriale, sa participe la un cursspecial adaptat nevoilor existente in fiecare dintre aceste domenii de activitate.

Cursul isi propune sa creasca productivitatea, competitivitatea si valoarea adaugata a companiilor conduse de managerii participanti, prin transmiterea de cunostinte manageriale si operational-tehnologice de cea mai mare actualitate.

Sesiunile de formare se vor desfasura pe parcursul a 32 de ore, organizate in 3 module orizontale (managementul organizatiilor in economia globala, managementul inovarii si cunoasterii, managementul proprietatii intelectuale) si 1 modul specific industriei in cadrul careia activeaza fiecare dintre participanti (industrie alimentara, electronica si electrotehnica si cea a constructiilor de masini si a instalatiilor industriale). Sesiunile cursului vor fi sustinute de 12 formatori, lectori ai Universitatii de stiinte Agricole, Medicina Veterinara a Banatului(USAMVB), Universitatea Politehnica Timisoara(UPT), Universitatea de Vest Timisoara(UVT) si Universitatea Aurel Vlaicu Arad(UAV) cu o importanta experienta in management si care detin cele mai noi informatii in domeniul propriu de expertiza.

Diplomele obtinute ca urmare a participarii la "Cursul de inovare si performanta pentru manageri" sunt oferite de catre USAMVB, UPT, UVT, UAV si Asociatia Tehimpuls.

Taxa de participare la curs este de 350 RON. Ea cuprinde atat prestatia lectorilor, cat si manualele aferente fiecarui curs si alte materiale suport.

Pentru solicitarea unor informatii suplimentare si pentru trimiterea confirmarii de participare, nu ezitati sa ne contactati, pana in data de 10 iunie 2008, la telefon 0356/178.753 sau e-mail [email protected], persoana de contact d-ra Aurora Lakatos.

Brosura de prezentare a "Cursului de inovare si performanta pentru manageri" si formularul de inscriere pot fi descarcate aici

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala, 14 mai 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.