Grupul Ista implementeaza solutia Charisma CRM de la TotalSoft la filialele din trei tari

TotalSoft

TotalSoft anunta un nou contract international, semnat cu grupul Ista, pentru implementarea solutiei Charisma CRM, dezvoltata pe platforma Microsoft Dynamics. Solutia urmeaza sa fie utilizata ca platforma globala de CRM de catre filialele companiei din Olanda, Italia si Romania. Ista este al treilea grup multinational care alege TotalSoft pentru dezvoltarea si implementarea unei platforme CRM la nivel global, dupa EconGas si OMV AG.

„In anul 2006 am avut prima colaborare cu Ista care a prevazut implementarea Charisma ERP in filiala din Romania a grupului. De atunci, am dezvoltat un parteneriat frumos, in care am avut ocazia sa lucram pe proiecte de implementare a produselor noastre, cat si pe dezvoltare de solutii la cerere. Sunt convins ca in alegerea noastra au contat atat calitatea serviciilor si solutiilor implementate in Romania, precum si experienta internationala pe care o avem in proiecte de acesta amploare” a declarat Liviu Dragan, Director General al TotalSoft.

TotalSoft este singurul partener Microsoft certificat Gold pe competenta CRM din Romania si are un istoric remarcabil de proiecte implementate cu succes. Maturitatea companiei si specializarea pe verticale industriale au fost argumente cheie pentru Microsoft in acordarea celui mai inalt grad de competenta in sistemul sau de parteneri pentru solutiile CRM, Data Platform, Application Development si Collaboration and Content.

Grupul Ista este lider mondial in calculul consumurilor individuale de utilitati publice si are o prezenta in 25 tari din Europa, precum si in SUA, China si Emiratele Arabe Unite. Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul economisirii si repartizarii consumurilor de energie termica si de apa, Ista are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard euro, peste 4500 angajati la nivel mondial, mai mult de 50 milioane de repartitoare de costuri si peste 30 milioane de contoare de apa in intrega lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.