Curs Managementul Proiectelor

COMPASS Training va derula in perioada 21-22 noiembrie 2008 programul de training Managementul proiectelor – curs deschis conceput special pentru Project Manageri (sefi de echipa, directori de departamente, middle sau top manageri) actuali sau viitori (care pentru moment sunt sau vor fi membri in echipe de proiect).


Beneficii ale participarii:
1. Intelegerea interdependentelor dintre procese, resurse si departamente, deci crearea premiselor unor relatii mai bune cu toti colegii si mai multa disponibilitate spre comunicare.
2. Insusirea limbajului international, specific designului, monitorizarii si raportarii proiectelor.
3. Imbunatatirea abilitatilor de rezolvare a celor mai frecvente conflicte intalnite in alocarea resurselor.­

La programul de training “Managementul proiectelor”, specialistii COMPASS traduc “maiestria” in cunostinte si abilitati privind :
1. Project Management – concepte, modele, exemple
2. Elaborarea unui proiect si un model/outline de proiect
3. Comunicare in echipa
4. Gestionarea elementelor care compun un proiect: task-uri, resurse, modalitati de alocare.
5. Prezentarea informatiilor dintr-un proiect.
6. Lucrul eficient cu principalele instrumente (software) utilizate in Project Management (inclusiv mind maps si Microsoft Project).

Succesul sesiunii de training este asigurat de:

– Trainer: Adrian Bucica, PMP, consultant in management, membru PMI (Project Management Institute). Trainerii COMPASS au experienta teoretica vasta, dublata de experienta practica in organizatii complexe si in misiuni derulate in ultimii 15 ani. Consultantii nostri au o excelenta pregatire, fiind foarte buni cunoscatori ai realitatilor romanesti si ai metodelor si modelelor occidentale de management. Experienta acumulata in urma zecilor de misiuni de consultanta ne permite adaptarea abordarilor occidentale la problemele specific romanesti.
– Metode de instruire care tintesc maximum de interactivitate si invatare experientiala: impartasirea experientelor individuale ale participantilor, discutii de grup (libere si facilitate), brainstorming, exercitii din aria de activitate a participantilor, aplicatii in echipa, studii de caz.

Valoarea investitiei este de 390 euro+TVA/participant si include pachetul complet de servicii: prestatia trainerului, sala de training (Business center in Bucuresti) si echipamentele (video data projector, notebook, flipchart etc), suporturi de curs si certificate de participare, masa de pranz + refreshment (in fiecare din cele 2 zile).

Programul "Project Management" a fost anterior derulat in varianta In Company sau Open pentru: BRD – Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, SONY, Colgate-Palmolive, Honeywell Garrett, Inform Lykos, Grigioverde, Apemin Tusnad, Ygrec Pagini Utile, Neogen, Trust Eurotherm, Porsche Romania etc.

Gestionarea unui proiect implica adesea multe zile tensionate, eforturi ale unei intregi echipe si “maiestrie” a managerului de proiect de a maximiza oportunitatile si reduce riscurile. Cresterea competentei de a gestiona in mod profesionist proiecte porneste de la intrebari frecvente ale managerilor: Managementul proiectelor este o abilitate instinctuala (ne pricepem cu totii ca si la fotbal), o arta sau o stiinta ?

Costurile proiectelor sunt in general achitate de clienti (atunci cand o companie deruleaza pentru o alta firma un set de lucrari de constructie, dezvoltare software, implementare noi tehnologii, misiuni de consultanta si/sau training etc) sau achitate de catre propria companie (atunci cand discutam de proiectele interne de lansare a unor produse, derulare reorganizari, gestionare planuri de expansiune, organizare evenimente, dezvoltare personal etc).

Indiferent de cine achita costurile, reusim sa conducem proiectele spre o finalitate in care ne incadram in costuri, fara sa depasim bugetul de timp avut la dispozitie si reusind sa ne atingem obiectivele discutate initial? Managerii au nevoie sa inteleaga cat mai bine factorii esentiali care pot transforma proiectul intr-un succes.

Inscrierile se pot face pana pe 17 octombrie 2008.

Formularul de inscriere poate fi descarcat la adresa: http://www.compass.ro/Calendar.

COMPASS Training
Persoan? de contact : Mihaela Vlad
Tel/Fax: 021 320 4292
Email: [email protected]
http://www.compass.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Formare.info, 9 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.