Curs: Manager de proiect

Centrul de excelenta in management-repere organizeaza cursul de Manager de proiect certificat CNFPA (cod COR 241919) – 140 de ore. Absolventii vor primi un certificat de absolvire insotit de supliment descriptiv eliberat de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse care da posibilitatea angajarii pe pozitia de Manager de proiect cu competente in initierea si managementul fondurilor europene. Specialistii in atragerea fondurilor Europene vor putea fi platiti de autoritatile administratiei locale cu salarii de pana la 75% mai mari fata de cele de baza.

Legea 339/2007 permite conducatorilor, primariilor, presedintilor de consilii judetene dar si de directorilor de institutii din subordinea acestor autoritati sa infiinteze departamente speciale pentru atragerea fondurilor Europene pentru proiecte si plata expertilor cu 75% mai mult fata de salariul obtinut in mod normal de acestia .

Taxa de curs de 590 lei este promotionala pentru primii 25 de cursanti si cuprinde suport de curs electronic si pe hartie, asistenta on-line si mentoring post curs facut de lectori si experti in management. Important: cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.
Tematica cursului:  

TEORIE 

  • Managementul proiectelor;
  • Managementul ciclului proiectelor;
  • Managementul financiar al proiectelor;
  • Proceduri de achizitii si managementul contractelor;
  • Managementul de risc;
  • Managementul resurselor umane ale proiectului;
  • Managementul implementarii proiectului.

PRACTICA:

  • Scrierea proiectelor de finantare nerambursabila pe baza ghidurilor, in functie de interes: mediu, comunitare, sociale, FEADR

Lectorii sunt certificati, cu experienta in managementul de proiect, experienta in practica proiectelor si in rezolvarea situatiilor de criza.

Locatii: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Buzau, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Vaslui, Roman, Brasov, Suceava, Botosani.

Inceperea cursurilor: lunar pe data de 15 ale lunii. Grupa noua: 15 martie 2008.

Inscrieri: permanent pe baza de CV si solicitare la e-mail: [email protected] si/sau la telefon: 0744/543.733; 0234/530.970. Persoana de contact: Profesor Nadia Isaila, director centru.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 25 februarie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.