Curs: Manager de Proiect

Schultz Consulting are placerea de a va anunta organizarea cursului de Manager de Proiect, care se va desfasura la Bucuresti, pe o durata de 6 zile. Perioada de desfasurare a cursului va fi: 14 – 19 aprilie 2008. Taxa de participare este 1600 lei/ participant.

Tematica:

  • Planificarea proiectului;
  • Analiza riscului proiectului;
  • Implementarea proiectului;
  • Evaluarea si raportarea proiectului;
  • Proceduri de achizitii;
  • Evaluarea proiectului;
  • Managementul resurselor umane;
  • Management financiar;
  • Aplicatii practice.

Descrierea cursului

Cursul de Manager de proiect organizat de Schultz Consulting este un curs autorizat, urmarind dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Codului Ocupatiilor din Romania) si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Municii.

Aboradarea pe care o propunem este una experientiala – cream experiente diferite in cadrul cursului, punem participantii in situatii similare celor din perioada elaborarii sau implementarii unui proiect, oferindu-le posibilitatea de a invata in mod direct si de a-si extrage invatamintele proprii. Cursul de Manager proiect este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Un accent deosebit se pune si pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicatii pe Programele Operationale.

In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului.

Examenul de absolvire se va desfasura in ziua de duminica, 19 aprilie 2008 si va consta intr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica (fisa de proiect).

In urma absolvirii acestui curs, participantii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Certificatul recunoaste competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect – cod COR 241919.

Perioada de desfasurare

6 zile, 14 – 19 aprilie 2008

Locul de desfasurare

Bucuresti, Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr 2, Tronson 2, Mezanin, Camera 3.

Trainer

Oana Nastase – are o experienta de peste 5 ani in conceperea si sustinerea diferitelor tipuri de programe de instruire fiind, de asemenea, certificata ca trainer in urma absolvirii unui curs de Formare de Formatori ( TOT – Training of Trainers). In domeniul managementului de proiect, Oana are atat studii de specialitate (masterat in domeniul Managementului Proiectelor Internationale) cat si o vasta experienta practica.

In cei peste 8 ani de experienta a lucrat exclusiv in domeniul proiectelor (cu finantare din fonduri nationale dar si din fonduri europene), avand diferite roluri in cadrul echipelor din care a facut parte (coordonator – manager de proiect, asistent de proiect, responsabila pentru anumite activitati din cadrul proiectelor), ceea ce a implicat, in egala masura identificarea celor mai potrivite surse de finantare, atragerea finantarilor, implementarea proiectului, coordonarea echipei etc.

Grup tinta
16 persoane

Cursul se adreseaza: managerilor din diferite companii nationale si multinationale implicati in conducerea proiectelor companiilor, care coordoneaza echipe, membrilor in diferite echipe de proiect, reprezentantilor administratiei publice, reprezentantilor organizatiilor neguvernameentale, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al Fondurilor Structurale, oricarei persoane dornice sa isi imbunatateasca activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa ii permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a propriei activitati.

Taxa de participare

1600 RON/participant (1500 ron taxa curs si 100 ron taxa examen de absolvire)

Taxa de participare acopera costurile cu privire la trainer, catering ( Schultz Consulting asigura pauzele de cafea si masa de pranz in zilele de desfasurare a cursului), materiale, examene, depunerea documentatiei pentru eliberarea certificatelor si certificate.

Conditii de inscriere

Pentru a va putea inscrie, va rugam sa ne transmiteti: o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii, fisa de inscriere, e care o puteti gasi on line, pe site-ul nostru www.schultz.ro, completata si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare in contul:

SC SCHULTZ CONSULTING SRL
CONT RO98RNCB0074020492660001 deschis la banca BCR Sector 3 AG Timpuri Noi Bucuresti

Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor.

Persoanele interesate vor trimite fisa de inscriere a aplicantului, pana la data de 10 aprilie 2008, ora 16.00, la adresa de e-mail [email protected].

Schultz Consulting este o companie dinamica de consultanta si training in diferite domenii precum: dezvoltare institutionala,comunicare, lucru in echipa, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului.

Misiunea companiei noastre este de a oferi competente la standarde de excelenta. Ingredientele pe care ne bazam sunt: optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim stiintele comportamentale aplicate prin metoda experentiala de formare, instruire a adultilor.

Oana Nastase
Telefon: 0728/198.819
E-mail: [email protected]
Web-site: www.schultz.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 2 aprilie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.