Curs PRINCE2 in Iasi, 10 – 14 mai 2010

Managementul-Riscurilor.ro alături de QRPMMI vă aduc la Iaşi cursul de Managementul Proiectelor conform Metodologiei Prince2.
– Cursul este programat în perioada 10 – 14 mai 2010.
– Nivelul cursului: Foundation & Practitioner Levels
– Preţ promoţional pentru Iaşi: 1800 euro (în preţ este inclus cursul – cele două nivele şi examenul de obţinere a certificării).
– Taxa de înscriere include participarea la curs și materialele utilizate în timpul cursului.
Pentru a participa la curs, trimiteți formularul completat și semnat la adresa/ numărul indicat prin fax sau prin e-mail.
Toate procedurile contractuale şi de plată se derulează direct cu QRPMMI.
Pentru a beneficia de preţul promoţional menţionaţi "Managementul-Riscurilor.ro şi Valentin Mazareanu" în secţiunea "Participare confirmată de … " din formularul de înscriere.
Trimiteţi un email cu detaliile dvs. şi la adresa noastră, folosind pagina de contact.
OBS. cursul se poate organiza și inhouse, la sediul firmei dvs. Pentru detalii privind organizarea cursului de Prince2 la sediul dvs., contactați-ne folosind pagina de contact.
OBS. în curând vor fi aduse și cursurile de ITIL (IT Infrastructure Library)
QRP M.M.I. înregistrează o rată de promovare mai ridicată decât celelalte organizații de formare profesională europene, iar clienților noștri li se asigură servicii de calitate, sesiuni de training adaptate în care accentul este pus pe rezultate și studii de caz create în colaborare cu organizațiile interesate, traineri cu o excelentă calificare și experiență internațională în managementul de proiect.
Detalii despre curs și formularul de înscriere poti fi accesate în documentul de mai jos.
broșură limba română
broșură limba engleză

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.