Cursa fara concurenta pentru sefia unor institutii ce gestioneaza fonduri UE

CV1.jpg

Drumul catre sefia Centrului Regional si al Oficiului Judetean pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Iasi a ajuns la jumatate. Din cei 5 candidati care au aspirat la fotoliile directori din cele doua institutii, in cursa au ramas doar doi ieseni.

Trei persoane s-au inscris pentru postul de adjunct la Centrul Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (CRPDRP) Iasi.

Pentru concursul din data de 19 octombrie au fost admise dosarele depuse de Anghel Ficu, Eugen Ticau si barladeanul Florinel Rosca. Rezultatele afisate au scos la iveala ca singurul candidat ramas in concurs a fost Ficu, acesta fiind admis la proba scrisa. Florinel Rosca a fost respins, in timp ce Ticau, inscris in competitie si pentru postul de director general la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, aflat sub coordonarea CRPDRP Iasi, nu s-a prezentat, optand pentru a doua varianta.

De acum urmeaza interviul care va avea loc cel mai probabil saptamana viitoare. Nu stiu o data exacta pentru ca nu m-a anuntat nimeni. Nici notele nu ni le-au transmis. Eram curios sa vad ce nota am luat dar se  pare ca procedura este sa te declare admis sau respins“, a mentionat Ficu.

Pentru postul vacant de la OJPDRP Iasi s-au inscris la concurs Mircea Volf, fost director la Oficiul Judetean pentru Consultanta Agricola Iasi, Eugen Ticau si Stelian Ditu, sef serviciu verificare cereri de finantare in cadrul OJPDRP. Mircea Volf nu s-a prezentat la concurs, in timp ce Stelian Ditu a fost respins. Eugen Ticau a reusit sa treaca de proba scrisa. “Pana nu trece si interviul, nu ma pot bucura. Abia am aflat si eu ca am luat proba scrisa. Proba orala nu stiu cand va avea loc. Am vorbit si cu un coleg de-al meu din alt judet care a promovat proba scrisa si nici el nu a stiut sa-mi zica cand va va avea loc cea de-a doua etapa a concursului“, a precizat Ticau.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.