“Cursuri de formare profesionala ineficiente” cu bani europeni

carte51.jpg

Dupa cum mentiona si ministrul afacerilor europene, Leonard Orban, multe din programele de formare profesionala nu instruiesc participantii in meserii care au cautare pe piata muncii, chiar daca, spre exemplu, nimeni nu cauta inspectori de resurse umane, cursurile se fac in continuare, iar autoritatea aproba astfel de proiecte.

Asta si pentru ca, potrivit coordonatorului de proiecte europene din cadrul Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Sorin Chirita, principiul de la care se pleaca in selectia proiectelor este total gresit.

As putea sa spun ca aplicatia nu este foarte bine gandita, in sensul in care functioneaza principiul cel putin pe granturi, primul venit – primul servit. Pe de alta parte, cred ca exista si suspiciuni asupra faptului ca pot fi introduse in mod real aceste aplicatii in sistem online daca nu cumva sunt introduse deja dinainte la anumite proiecte“, a declarat Sorin Chirita.

Mai multe detalii: Romania Actualitati

One thought on ““Cursuri de formare profesionala ineficiente” cu bani europeni”

  1. SORANA spune:

    CURSURI PE BANI EUROPENI

    DE CE NU TOATA LUMEA BENEFICIAZA DE ACEI BANI LA FEL,SI DEPINDE UNDE FACI CURSUL,MI SE PARE CEVA ANORMAL .DE CE NU TI SE DAU BANI DACA NU MERGI IN EXCURSIE ACCEA PERSUPUSA SCHIMB DE EXPERIENTA CINE BENEFICIAZA DE ACEI BANI NU SOMERI CEI CARE -I DISTRIBUIE FIECARE CUM VREA EL DE CE NU SUNT STANDARD PESTE TOT ACEI BANI.
    MULTUMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.