Deschidere sesiune pentru depunerea cererilor de proiecte in cadrul SDL a teritoriului – GAL Valea Prutului. Apel de selectie sM 19.2, masura M2/3A – Procesarea productiei agricole

por-ghid-finantare.jpg

Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului (GAL VP) anunta: DESCHIDEREA SESIUNII DE DEPUNERE A PROIECTELOR TIP LEADER pentru masura M2/3A – PROCESAREA PRODUCtIEI AGRICOLE.

Data lansarii apelului de selectie: 15 iunie 2018

Masura lansata a apelului de selectie:

Numarul de referinta al sesiunii cererii de proiecte: M19.2 (M2/3A) PROCESAREA PRODUCtIEI AGRICOLE, sesiunea 1, apelul de selectie nr.2/25.05.2018.

Beneficiari eligibili:

  • “fermieri” definiti conform HG nr. 226/2015 din teritoriul Valea Prutului:
    (PFA, I.I., I.F., SNC, SCS, SA, SRL, Societate comerciala cu capital privat ; Institute de cercetare – dezvoltare, precum si centre, statiuni şi unitati de cercetare-dezvoltare si didactice, Societate agricola ; Composesorate, obsti si alte forme asociative de proprietate asupra terenurilor; Societate cooperativa agricola; Grup de producatori);
  • cooperative agricole si asociatii de crescatori de animale din teritoriul Valea Prutului;
  •  micro-intreprinderi si intreprinderi mici;

Bugetul total al masurii M2/3A din SDL – 177.569,66 euro

Fondurile disponibile alocate acestui apel pe masura M2/3A –177.569,66 euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect: 177.569,66 euro.

Rata maxima a sprijinului public nerambursabil: 50 % din valoarea eligibila a proiectului (Intensitatea sprijinului nerambursabil se va putea majora cu 20% pentru fiecare criteriu de selectie indeplinit, dar rata maxima a sprijinului combinat nu poate depasi 90% in anumite cazuri, mentionate in ghidul solicitantului).

Contributie/cofinantare privata: 50 %

Data limita de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele: biroul GAL Valea Prutului, din comuna Popricani, judetul Iasi, incinta Primariei Popricani (etaj II), în perioada 15 iunie 2018 – 25 iulie 2018, de luni pâna vineri, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL Valea Prutului pentru masura M2/3A – Procesarea productiei agricole, publicat pe pagina web www.galvaleaprutului.ro.

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii detaliate: Telefon fix: 0232.474.992, Email: [email protected]

Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati varianta detaliata a apelului, disponibil în format electronic sau tiparit, la biroul GAL Valea Prutului sau pe site-ul asociatiei
www.galvaleaprutului.ro, sectiunea https://galvaleaprutului.ro/apeluri-de-selectie/apeluri-active/.

Informatii detaliate privind accesarea si implementarea masurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului afferent masurii M2/3A – Procesarea productiei agricole, elaborat de GAL Valea Prutului, ghid care se regaseste pe site-ul nostru, la urmatoarea adresa https://galvaleaprutului.ro/ghiduri-proceduri/ghiduri/.

La sediul GAL Valea Prutului se regaseste si verswiunea pe suport tiparit (hârtie) a informatiilor detaliate afferent masurii lansate.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.