Deschidere sesiune pentru depunerea cererilor de proiecte in cadrul SDL a teritoriului – GAL Valea Prutului. Apel de selectie sM 19.2, masura M3/3A – Cooperare pentru dezvoltare

por-ghid.jpg

Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului (GAL VP) anunta: DESCHIDEREA SESIUNII DE DEPUNERE A PROIECTELOR TIP LEADER pentru masura M3/3A – COOPEARRE PENTRU DEZVOLTARE.

Data lansarii apelului de selectie: 15 iunie 2018

Masura lansata a apelului de selectie:

Numarul de referinta al sesiunii cererii de proiecte: M19.2 (M3/3A) COOPERARE PENTRU DEZVOLTARE, sesiunea 1, apelul de selectie nr.1/25.05.2018

Beneficiari eligibili:

Parteneriatele, fara personalitate juridica constituite in baza unui Acord de Cooperare, si in a carui componenta sa fie cel putin un partener din categoriile enumerate mai jos:

 • fermieri
 • Microintreprinderi si intreprinderi mici agricole, gospodarii taranesti/familiale
 • ONG – organizatii neguvernamentale;
 • Consilii locale
 • Unitati scolare, sociale, sanitare si de alimentatie publica
 • Forme asociative cu sediul in teritoriul GAL

Astfel, beneficiarul eligibil direct este o entitate din lista enumerata mai sus, cu exceptia fermierilor neconstituiti juridic, care se angajeaza sa incheie un acord de parteneriat pentru crearea retelei de cooperare. in cadrul etapei 1, parteneriatul se va constitui juridic intr-o forma asociativa.

Bugetul total al masurii M3/3A din SDL – 80.000 euro

Fondurile disponibile alocate acestui apel pe masura M3/3A – 80.000 euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect: 80.000 euro.

Rata maxima a sprijinului public nerambursabil:

Pentru etapa 1 (intensitatea sprijinului este de 100%):

 • Actiuni de animare in scopul identificarii partenerilor;
 •  Schimburi de experienta;
 • Actiuni specifice de formare;
 • Elaborarea de studii privind zona in cauza, studii de fezabilitate si elaborarea planului de
  afaceri;
 • Actiuni de infiintare a formei asociative;

Pentru etapa 2 (intensitatea sprijinului difera, dupa caz):

 • costuri de functionare a retelei create in Etapa 1;
 • costurile directe aferente investitiilor incluse in planul de afaceri;

Data limita de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele: biroul GAL Valea Prutului, din comuna Popricani, judetul Iasi, incinta Primariei Popricani (etaj II), in perioada 15 iunie 2018 – 25 iulie 2018, de luni pâna vineri, in intervalul orar 10:00 – 14:00.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului elaborat de GAL Valea Prutului pentru masura M3/3A – Cooperare pentru dezvoltare, publicat pe pagina web www.galvaleaprutului.ro.

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii detaliate: Telefon fix: 0232.474.992, Email: [email protected]

Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati varianta detaliata a apelului, disponibil in format electronic sau tiparit, la biroul GAL Valea Prutului sau pe site-ul asociatiei www.galvaleaprutului.ro, sectiunea https://galvaleaprutului.ro/apeluri-de-selectie/apeluri-active/.

Informatii detaliate privind accesarea si implementarea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului afferent masurii M3/3A – Cooperare pentru dezvoltare, elaborat de GAL Valea Prutului, ghid care se regaseste pe site-ul nostru, la urmatoarea adresa https://galvaleaprutului.ro/ghiduri-proceduri/ghiduri/.

La sediul GAL Valea Prutului se regaseste si verswiunea pe suport tiparit (hârtie) a informatiilor detaliate afferent masurii lansate.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.