Dezbatere publica asupra proiectului de buget pe 2016

Guvern_sedinta.jpg

bugetGuvernul organizeaza miercuri o dezbatere publica la Palatul Victoria asupra proiectului de buget pe 2016.

Dezbaterea va avea loc intre orele 14:00 si 16:00 si vizeaza structura si prioritatile proiectului de buget pe anul viitor.

Prezentarea structurii generale a bugetului va fi facuta de catre ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, iar la eveniment vor mai fi prezenti ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Selectia ministrilor invitati s-a facut in raport cu tematica mesajelor primite pe adresa ministerelor cu privire la prioritatile bugetului pentru 2016.

Organizatiile neguvernamentale si alte categorii de cetateni pot sa transmita pana astazi, ora 16:00 (prin completarea formularului de inscriere disponibil la adresa https://goo.gl/d5CCgU ce include o sectiune pentru un material-sinteza de cel mult doua pagini), propuneri concrete insotite de argumente cu referire exclusiv la proiectul de buget pe 2016.

Alaturi de persoanele care vor avea puncte de vedere transmise prin e-mail si sustinute in dezbatere, vor putea participa, in limita locurilor disponibile din sala, persoane si reprezentanti ai organizatiilor, dar fara interventii, in scopul informarii.

Dezbaterea va fi transmisa live pe internet si poate fi urmarita aici.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top