“Dezvoltarea afacerilor, inovare si IMM” – program de 45 milioane euro, lansat din Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021

layout_set_logo.jpg

Innovation Norway, in calitate de Operator de Fond, lanseaza Programul “Dezvoltarea afacerilor, inovare si IMM”, precum si primul apel de proiecte din cadrul acestuia.

Programul, cu un buget alocat de 45 milioane Euro, finanteaza initiative pentru cresterea competitivitatii si rentabilitatii intreprinderilor din Romania, cu accent pe inovare in domeniul serviciilor si proceselor tehnologice.

Mai mult, programul va sustine si incuraja cooperarea durabila intre organizatii din Romania, Norvegia, Islanda si Liechtenstein, bazata pe dezvoltarea afacerilor si inovare.

Apelul lansat astazi, 24 mai 2018, beneficiaza de o alocare de 21.083.334 Euro si se adreseaza companiilor private, precum si ONG-urilor cu activitate economica, pentru dezvoltarea de proiecte in sectoarele prioritare inovare verde in industrie, tehnologia informatiei si comunicatiei (ICT) si dezvoltarea durabila a sectorului marin şi maritim (Blue Growth).

Toate informatiile privind acest program si apel sunt disponibile pe website-ul www.innovationnorway.no/roinnovation.

Evenimentul de lansare organizat astazi la Bucuresti, cu participarea reprezentantilor Innovation Norway, Ambasadei Norvegiei la Bucuresti, Ministerului Fondurilor Europene, autoritatilor publice romane, Camerei de comert norvegiano-romana si ai mediului de afaceri, poate fi urmarit si live pe internet pe pagina www.innovationnorway.no/roinnovation.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.