Doar 300 de antreprenori din cei 8.400 au primit finantarile in cadrul programului Start-Up Nation

Start-upNation_0.jpg

Doar 290 de firme au primit finantare pentru programul Start Up Nation, ceea ce reprezinta 3,4% din totalul de 8.400 de firme care sunt pe lista Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pentru a primi banii.

Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri, sustine insa ca programul este „in grafic“.

Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri, unul dintre demnitarii a caror pozitie nu este sigura in viitorul guvern, a facut bilantul anului 2017 si a prezentat planurile ministerului pentru 2018, desi la intrebarea „Veti mai fi ministru si in cabinetul Viorica Dancila?“ a raspuns: „O sa aflam lucrul acesta luni (astazi – n.red.) la CEx“.

Ilan Laufer gestioneaza unul dintre cele mai generoase programe de antreprenoriat (Start-Up Nation), la care s-au inscris peste 19.000 de antreprenori si au fost acceptati 8.400. Dintre acestia, doar 290 au primit pana acum finantare. Plafonul maxim este de 44.000 de euro pentru fiecare proiect.

Ministrul a prezentat situatia programului Start-Up Nation pana la 19 ianuarie 2018. Pana in prezent, au fost depuse 807 deconturi, iar dintre aceastea 407 au fost verificate, 290 au fost platite si restul de 117 dosare sunt in clarificari.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.