Doua strazi intra in reparatii capitale. Investitia, realizata cu fonduri europene

646x404.jpg

Duratele etapelor proiectului care trebuie parcurse conform procedurilor standard permit o estimare a inceperii lucrarilor de constructii la strazile Bucuresti si Prelungirea Bucuresti in a doua jumatate a anului 2019.

Doua artere principale din municipiul Calarasi vor intra in reparatii capital in a doua jumatate a a nului 2019, investitia fiind realizata cu fonduri europene. Este vorva despre strazile Bucuresti si prelungirea Bucuresti. “Avand in vedere degradarea avansata a trotuarelor situate de-a lungul acestor strazi, necesitatea interventiilor cat mai rapide pentru asigurarea unui grad de confort al pietonilor, Primaria Municipiului Calarasi a inceput deja executia lucrarilor de reparatii a trotuarelor pe anumite tronsoane, lucrari care nu se vor mai regasi in proiectul finantat din fonduri nerambursabile. Vom reveni periodic cu informatii privind stadiul de pregatire al proiectelor cu finantare europeana pe care Primaria Municipiului Calarasi le elaboreaza, in conformitate cu documentatiile de dezvoltare strategica intocmite conform cerintelor de finantare si fara de care nu este posibila obtinerea acestor fonduri”, a precizat Daniel Stefan Dragulin, primarul orasului.

In perioada 2014-2020 – actualul exercitiu financiar al Uniunii Europene, Romania beneficiaza de fonduri cu destinatii precise, una dintre acestea fiind aceea care finanteaza proiecte care dovedesc ca au un impact pozitiv direct asupra reducerii emisiilor de echivalent CO2, generate de transportul rutier motorizat de la nivelul municipiilor resedinta de judet.

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.