Expowood 4iTech -”Digitalizare in industria lemnului, solutii inovative”

expowood-thumbnail.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru in colaborare cu Clusterul Regional al Lemnului „PRO WOOD”, va invita sa participati in 19 aprilie 2018, incepand cu ora 12:00, la Centrul de evenimente si conferinte Brasov ”Lux Divina” in Brasov, la Conferinta de deschidere a targului international Expowood4iTech ”Digitalizare in industria lemnu-lui – solutii inovative”. Evenimentul este organizat in contextul editiei cu numarul 17 a targului EXPOWOOD si este sustinut de Enterprise Europe Network – cea mai mare retea europeana de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor.

Scopul acestui eveniment este de a aduce la un loc lideri din industria productiei de mobila, prelucrarea lemnului si exploatare forestiera dar si furnizori de solutii IT si tehnologie pentru a dezbate si planifica viitorul industriei lemnului in era digitala. Agenda conferintei va include prezentari sustinute de reprezentanti ai Clusterului „PRO WOOD”, ADR Centru, OTIMMC Brasov si CLUSTERO, printre subiectele abordate numarandu-se:

  • Digitalizare in industria lemnului – solutii inovative;
  • Servicii pentru transformarea digitala a IMM-urilor;
  • Surse si mecanisme de finantare a transferului tehnologic;
  • Programul pentru stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii;
  • Servicii integrate pentru export destinate IMM-urilor din Romania;
  • Cresterea competitivitatii intreprinderilor prin inovare si internationalizare in clustere; dar si alte prezentari interesante.

Agenda evenimentului poate fi consultata pe website-ul conferintei brasov.expowood.ro, cu mentiunea ca aceasta va fi actualizata in permanenta pe masura ce vor fi primite confirmari din partea vorbitorilor invitati. Va rugam sa va inregistrati la eveniment, completand formularul de inregistrare disponibil la urmatorul link: https://goo.gl/forms/qBDxR8GvJIzd5e0m1, pana la data de 17 aprilie 2018. De asemenea, confirmarea participarii reprezentantilor organizatiei dumneavoastra poate fi comunicata la coordonatele de contact: Emil Toma – Expert programe, Email: [email protected], telefon 0358 401 276, Interior 465.

Sursa: ADR CENTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.