e-Creştere

UPDATE 2 iunie 2009
Rezultatele evaluării proiectelor depuse.

Comitetul de Evaluare a proiectelor din cadrul Programului de Finanţare Nerambursabilă “e-Crestere!” a finalizat procesul de evaluare şi selecţie.
Din cele 285 de proiecte depuse, 279 au fost depuse la termen şi au intrat în sesiunea de evaluare, 6 proiecte au fost depuse după termenul limită.

Din cele 279 de proiecte care au intrat în prima etapă a evăluarii – Evaluarea conformităţii administrative şi îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate, 106 proiecte s-au calificat pentru etapa următoare – Evaluarea tehnică, iar 173 au fost respinse. În urma Evaluării tehnice, din cele 106 proiecte, 52 de proiecte au fost declarate admise, întrunind un coeficient de succes de peste 0,700, iar 54 au fost declarate respinse, clasându-se sub pragul minim al coeficientul de succes.

Rezultatele procesului de evaluare pot fi descărcate aici (descarcă document).

Pentru a putea fi luate în considerare şi soluţionate, eventualele contestaţii se vor depune în scris, la registratura MCSI, până la data de 17 iunie 2009 (data registraturii!) şi vor purta următoarea menţiune:
“În atenţia Unităţii de Implementare a Proiectului “Economia bazată pe Cunoaştere”
Programul de Finanţare Nerambursabilă “E-creştere!”

Beneficiarii solicitărilor declarate caştigatoare vor fi invitaţi în maximum 30 de zile la sediul UMP-MCSI pentru semnarea Contractului de Finantare Standard şi a tuturor anexelor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.