EMPRETEC – Workshop pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale si aptitudini manageriale

Cursul organizat de Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale prin Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta, se va desfasura, in limba romana, in perioada 12 – 20 noiembrie 2007, intre orele 08.30 – 18.00 la sediul Oficiului din b-dul TOMIS nr. 79 – 81, et. 1( Posta Mare).

EMPRETEC este un program international pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale si a aptitudinilor manageriale, care se desfasoara sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD) – Geneva si este operational in peste 30 de tari din America de Nord, America de Sud, Africa, Asia si Orientul Mijlociu, iar Romania este prima tara din Europa in care se implementeaza acest program.
In urma absolvirii cursurilor se primeste certificat cu recunoastere internationala in tarile din reteaua EMPRETEC.

Metoda de lucru folosita in cadrul cursului este una moderna, puternic interactiva si orientata catre practica. Programul de instruire profesionala a fost construit pe baza cercetarilor si analizelor asupra actiunilor si proceselor dificile in care sunt implicati antreprenorii si managerii de succes din mai multe tari. In temeiul studiului facut a fost dezvoltat un program de identificare si crestere a potentialului antreprenorilor si managerilor, de initiere si demarare a afacerilor si de imbunatatire a activitatii companiilor.

OTIMMC Constanta, prin Centrul Regional EMPRETEC, va poate oferi sprijinul de care aveti nevoie prin 9 zile de instruire intensiva, cu rezultate garantate.
Training-ul costa numai 250 EURO, restul pana la 1.000 EURO fiind cofinantat de catre Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale.

Numarul de locuri este limitat la 20, iar principiul este "primul venit-primul servit", de aceea va rugam sa aveti in vedere termenul limita pentru inscriere: 09 noiembrie a.c.
Va puteti inscrie completand formularul atasat pe site-ul otimmccta.ro si trimitandu-l pe mail, la adresa [email protected] sau pe fax 0241/66.12.53 sau 66.12.54, urmand ulterior sa-l trimiteti si prin posta, cu semnatura in original.

Sursa: Managementul – Proiectelor.ro, 17 octombrie 2007
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.