Ultimele locuri!!! Curs autorizat de Management de Proiect pentru Fonduri Structurale

Asociatia "Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana" (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv "Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale", autorizat CNFPA.


Cursul se va desfasura in perioada 19-23 noiembrie 2008 la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV

Acest curs se va finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Pe parcursul celor 40 de ore de training de grup (teorie si practica), participantii vor primi informatiile necesare scrierii si implementarii unui proiect. Fiecare echipa, formata din maxim 5 persoane, va realiza o propunere de proiect care ulterior va putea fi imbunatatita si depusa spre finantare.

Tematica programului de formare: Elementele esentiale in scrierea propunerii de finantare; Analiza SWOT; Scrierea unei propuneri de finantare: definirea problemei, scop, obiective, activitati, resurse si buget; Analiza riscurilor; Monitorizare si evaluare; Managementul resurselor umane si managementul timpului; Promovarea proiectului; Sustenabilitatea proiectului.

Beneficiari:
Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice si altor persoane interesate.

Ocupatia de manager de proiect – conform standardului ocupational 241919 – se aplica tuturor celor care au responsabilitatea de a realiza proiecte la nivel operational.

La finalul cursului, participantii: 
– Vor putea  transforma o idee intr-o schita de proiect aplicând principiile managementului de proiect;
– Vor fi capabili sa selecteze linia de finantare cea mai potrivita pentru ideile lor;
– Vor avea cunostintele necesare pentru a potrivi schita de proiect pe cerintele unei cereri de finantare;
– Vor cunoaste particularitatile Fondurilor Structurale si Managementului Proiectelor.
Taxa de participare : 750 lei

Inscriere :
Inscrierea la curs se face in urma trimiterii catre Asociatia Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana (prin e-mail la adresa [email protected], [email protected], sau prin fax – 021.312.39.37) a unei cereri de inscriere si a dovezii de plata a taxei de participare (plata cursului se va efectua in cont IBAN RO81BRDE410SV06923994100, deschis la Banca BRDE Agentia Piata Romana).

Inscrierea si plata se pot face si direct la sediul asociatiei, din Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV, Bucuresti, Sector 1.

Taxa de participare include: materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), pauzele de cafea si de pranz.

Pentru mai multe informatii despre curs, va rugam sa ne contactati la tel.: 021.312.39.37, 0745.981.076.
Mariana Zidaru – Presedinte al Asociatiei Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana

Pana in prezent, Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana a organizat opt cursuri de Management de Proiect in Fonduri Structurale, ultimele doua facand parte din "Fondurile Structurale pe intelesul tuturor", lansat la inceputul lunii iulie a.c.

In paralel, CRSUEE deruleaza activitati de pregatire a personalului care va deservi centrele de consiliere ce urmeaza sa fie create prin programul "Europa Mea".

Asociatia Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana, prin Departamentul de asistenta sociala, se ocupa si de strângerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu probleme de sanatate, persoanelor nevoiase si a organizatiilor care se ocupa de ingrijirea persoanelor cu dizabilitati.

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 10 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.