Ești antreprenor și vrei să afli simplu și rapid cum să iei un credit IMM Invest?

BCR-4c-sub6.fh11.jpg

Echipa BCR a pregătit pentru tine un Ghid practic cu toate informațiile de care ai nevoie referitoare la Programul IMM Invest: care sunt pașii pe care trebuie să-i faci pentru a aplica, ce produse poți accesa, care sunt criteriile sau ce documente trebuie să pregătești.

La BCR, credem că solidaritatea este importantă. De aceea suntem parteneri ai programului IMM Invest România, un program guvernamental care ajută întreprinderile mici și mijlocii să asigure capital de lucru și de investiții în contextul actual.

Programul permite IMM-urilor ca în această perioadă dificilă generată de COVID19 să își asigure lichiditățile pentru derularea activității curente sau pentru investiții, prin accesarea unuia sau mai multor credite pentru realizarea de investiții și/ sau unul sau mai multe credite/ linii de credit pentru capital de lucru, garantate de către FNGCIMM în numele și contul statului român, prin Ministerul Finanțelor Publice. Plafonul maxim de garantare alocat este de 15 miliarde lei. Găsiți ghidul practic practic aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.