Balul de La Castel isi redeschide portile in intampinarea elegantei si generozitatii oaspetilor ieseni

Bal_Castel.png

Bal_CastelFundatia Serviciilor Sociale Bethany, impreuna cu Hotel Restaurant La Castel si Agentia The Gathering, anunta cea de-a doua editie a celui mai grandios eveniment caritabil al anului, Balul de La Castel.

Pe 30 mai 2013, incepand cu ora 19.00, Restaurantul La Castel isi deschide portile pentru a primi cei mai de seama si mai generosi ieseni.

Oameni din mediul de afaceri, profesori, doctori, avocati, politicieni si artisti sunt cu totii asteptati intr-o atmosfera de sarbatoare, o atmosfera presarata cu detalii din perioada Belle Epoque.

“Balul de la Castel este evenimentul a carui unicitate poate fi traita in seara de 30 mai printr-o imbinare perfecta a filantropiei cu frumusetea vremurilor de altadata. Este un exercitiu de generozitate pe care il propunem tuturor celor care inteleg ca dincolo de grijile cotidianului sunt oamenii care vor si pot sa schimbe destine. Iesenii sunt printre acei oameni, ne-au demonstrat-o in nenumarate randuri. Pe 30 mai, schimbam destine impreuna cu cei care aleg sa ne fie alaturi in misiunea noastra de a oferi copiilor cu dizabilitati terapia de care au atat de multa nevoie. Si nu in ultimul rand, pe 30 mai, ne amintim ca sta in puterea noastra sa facem bine”, a declarat doamna Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Amfitrionii evenimentului vor fi oameni ce fac cinste Iasului prin talentul si succesul lor la nivel national.

Irina Pacurariu si Adrian Paduraru au raspuns cu entuziasm invitatiei de a fi gazdele unui eveniment inedit in orasul nostru si si-au oferit sprijinul pro-bono in organizarea Balului de La Castel.

Programul serii impleteste cu gratie talentul, eleganta si generozitatea. Artisti ai Operei Nationale Romane vor interpreta momente de balet, iar tineri interpreti de muzica clasica vor incanta invitatii cu acorduri de pian si vioara. Participantii vor fi invitati pe ringul de dans cu acorduri din repertoriul frantuzesc al sfarsitului de secol XIX.

Un moment mult asteptat in cadrul serii de bal este licitatia de arta. Cei prezenti vor putea licita spre a-si completa colectiile personale cu tablouri apartinand unor pictori ieseni apreciati la nivel national, dar si peste hotare: Felix Aftene, Constantin Tofan,
Daniela Grapa, Dragos Patrascu si Zamfira Barzu.

De asemenea, o serie de obiecte de colectie vor face obiectul unei licitatii mai putin obisnuite: all pay auction.

Oaspetii se vor bucura pe tot parcursul evenimentului de o cina festiva cu cele mai fine delicii culinare, preparata de cei mai iscusiti bucatari ai Hotelului Restaurant La Castel.

Participarea la Balul de La Castel se face pe baza unei invitatii de 500 de lei, valabila pentru doua persoane.

Scopul final al evenimentului este unul caritabil, acela de a sprijini cei 30 de copii cu dizabilitati asistati de Fundatia Bethany.

Amintim ca editia intai a evenimentului si-a propus strangerea fondurilor necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilitati, obiectiv ce s-a materializat atat in urma Balului de La Castel, cat si a altor mecanisme de strangere de fonduri, pe 1 octombrie 2012.

Multumim partenerilor si sponsorilor care s-au alaturat evenimentului:

Co-organizatori: Hotel Restaurant La Castel si Agentia The Gathering Platinum Event Sponsors, cu contributii de peste 2000 euro: Polirom, Art Georgies Gold Event Sponsors, cu contributii intre 1000 – 2000 euro: Lexus, Cotnari, NICHI – Cristina Nichita, Silver Event Sponsors, cu contributii sub 1000 euro: Saria Decoratiuni, Fondante, Icar Tours, Tulipe, Ilvas, Studio Alb, Tricorp, Media Global, Util Deco, Ambra Sign, Printco, Panifcom, Friscot, Adelicii, Glam Art Hair, Silvia Stoleri Make-up.

Sustinatori: Camera de Comert Iasi, Opera Nationala Romana Iasi si Fundatia Motivation Romania.

Partener media principal: MAGIC FM.

Parteneri media: DIGI24, TVR Iasi, Radio Iasi, Revista Zile si Nopti, Ziarul de Iasi, Finantare.ro, GLARE Magazin, Iasi FUN, Cronica de Iasi, Ceasca de Cultura, Live-Iasi, Iasi4U, Cultura in Iasi, StiriONG.ro, CSR Media, Iasi City, Inima Orasului, Belva.ro, Inoras.ro, scoalamamelor.ro.

Pentru rezervari invitatii si mai multe informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la sediul Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany – biroul zonal Iasi, str. Varianta Uzinei nr. 1 sau la telefon/ fax 0232-278535, persoana de contact Georgiana Vieru, coordonator eveniment, email: [email protected], telefon 0766 680246.

Detalii pe www.baluldelacastel.bethany.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.