Evenimente de informare asupra oportunitatilor de finantare prin PNDR 2014-2020

34fed0855a31e44e5f62b48104bae799_XL.jpg

Alexandru Potor, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a participat in perioada 21-22 iunie 2017 la doua evenimente de informare a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, in judetele Constanta si Tulcea.

Scopul intalnirilor desfasurate la Tulcea, in sala de conferinte a Consiliului Judetean, in 21 iunie 2017, respectiv la Constanta, in sala de sedinte a Primariei Constanta, in 22 iunie 2017, a fost de a discuta cu beneficiarii finantarilor din PNDR in vederea cresterii absorbtiei de fonduri europene si pentru a stimula investitiile din agricultura si dezvoltare rurala.

Obiectivul acestei campanii de informare este acela de a convinge cat mai multi actori interesati de activitati in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale sa elaboreze si sa depuna proiecte in cadrul sesiunilor deschise in anul 2017 si, in acelasi timp, sa se realizeze un inventar al problemelor aparute in implementarea proiectelor, in vederea identificarii de solutii.

„Acest tip de investitii pe care noi le vizam trebuie sa coroboreze interventia autoritatilor pe partea de mediu, de sanatate publica, sanitar-veterinara, etc. in aceste conditii, am dorit sa vedem unde poate interveni Ministerul Agriculturii si cum putem sa asezam la aceeasi masa pe toti cei care sunt implicati in dezvoltarea proiectelor”, a declarat secretarul de stat Alexandru Potor.

Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala (RNDR) din cadrul Autoritatii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala deruleaza incepand cu luna iunie a.c. o campanie de informare a beneficiarilor – fermieri, UAT-uri prin reprezentantii legali, asociatii, GAL-uri, etc. cu privire la posibilitatile de accesare a masurilor din cadrul PNDR 2014-2020.

Sursa: MADR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.