Evenimente noi RGC!

roland_gareis_270x40_oficiala1. Cursuri open RGC

Cursul open RGC Managementul proiectelor si programelor – Compact! va incepe in data de 16 octombrie 2010. Participantii la acest curs vor dobandi cunostinte despre procesul de management al proiectelor si programelor, metode pentru managementul proiectelor si programelor, designul organizatiilor de proiect si program. Cursul cuprinde doua module – basics si avansat si se desfasoara in zile de week-end, in perioada 16 octombrie – 7 noiembrie 2010. Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, iar la finalul cursului participantii primesc certificatul de absolvire Manager de proiect.

Inscrie-te acum pentru ultimele locuri utilizand formularul de inscriere online!

In toamna acestui an, RGC organizeaza si urmatoarele cursuri:

RGC PMP® Exam Preparation

Continut: concepte cheie in managementul proiectelor, arii de expertiza si tripla constrangere, instrumente si tehnici necesare pentru sustinerea examenului de certificare PMP®

Trainer: Simona Bonghez, partener, trainer si consultant RGC si presedinte PMI Romania Chapter. Simona are o experienta de peste 15 ani in managementul proiectelor si pregateste manageri de proiecte pentru certificarea PMP de peste 5 ani.

RGC este R.E.P. pentru PMI.

Date: 12 – 14 si 19 – 20 noiembrie 2010

RGC Managementul proceselor – Compact

Continut: Definitia procesului, macro si micro managementul proceselor, optimizarea proceselor, organizatia orientate pe procese.

Trainer: Simona Bonghez

Curs acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), finalizat cu certificatul de absolvire Manager imbunatatire procese

Date: 4 – 5 si 11 – 12 decembrie 2010

Informatii detaliate despre cursurile open RGC sunt disponibile aici.

Inscrie-te acum
la unul dintre cursurile open RGC!

2. pm lecture RGC

Urmatorul eveniment pm lecture RGC va gazdui intalnirea lunara a PMI Romania Chapter. Evenimentul va avea loc in data de 18 octombrie 2010, incepand cu ora 19.00, la hotel Novotel, Calea Victoriei, nr. 37B, sala Paris.

Agenda evenimentului:

19.00-19.15   Deschidere eveniment si prezentare RGC
19.15-19.45   Prezentare: Sustainable Project Management – Roland Gareis, RGC
19.45-20.00   Discutii
20.00-20.30   Prezentare: Who crashed my project – Florian Ivan, PMI Romania
20.30-20.45   Discutii
20.45-21.30   Cocktail

Participarea la pm lecture este gratuita, cu conditia inscrierii prealabile. Pentru inscrierea la pm lecture, va rugam utilizati formularul de inscriere online!

3. Evenimentele happy projects ’10: PROJECTS & SOCIAL COMPETENCE

A patra editie a happy projects – evenimentele internationale pe teme de managementul proiectelor organizate de ROLAND GAREIS CONSULTING in Bucuresti va avea loc in zilele de 26 si 27 noiembrie 2010. Evenimentele happy projects `10 includ conferinta si  seminarii expert.

conferinta happy projects ’1026 noiembrie

Vorbitori din organizatii nationale si internationale si universitati vor aborda in cadrul prezentarilor, discutiilor si studiilor de caz tema acestui an “Projects & Social Competence“.

Agenda conferintei este disponibila aici!

seminarii expert happy projects ’1027 noiembrie

Seminar expert 1: Competente sociale pentru proiecte
Seminar expert 2: Schimbare & proiecte
Seminar expert 3: Managementul portofoliilor de proiecte
Seminar expert 4: Agile project management

Pentru alte detalii legate de evenimente va rugam descarcati brosura happy projects ’10 disponibila aici!

Inscrie-te acum la happy projects ’10 folosind formularul de inscriere online!

4. Professional MBA “Project & Process Management”

Au inceput inscrierile pentru a patra serie a programului Professional MBA “Project & Process Management” organizat de Executive Academy – WIRTSCHAFTSUNIVERSITÄT si ROLAND GAREIS CONSULTING in Romania.

Programul cuprinde 24 de module: 14 module pe teme de management general si 10 module pentru specializare in managementul proiectelor si proceselor si este organizat la Bucuresti. Cursurile se desfasoara in week-end, o data pe luna. La finalizarea programului, participantii vor primi diploma MBA din partea WIRTSCHAFTSUNIVERSITÄT Viena.

Pentru informatii detaliate cu privire la programul MBA va invitam la evenimentul de prezentare

pm briefing: Professional MBA Project & Process Management

In data de 11 noiembrie 2010, ora 18.30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului.  

Participantii la pm briefing vor afla in detaliu despre obiectivele, structura si continutul Programului Professional MBA, precum si despre abordarile utilizate in cadrul specializarii in Managementul Proiectelor & Proceselor.

Participarea la aceasta prezentare este gratuita, in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierilor. Inscrierea se poate face completand formularul disponibil aici!

Pentru alte detalii legate de programul MBA, va rugam sa o contactati pe Iulia Stefanescu, Manager Program la adresa [email protected], telefon 021.300.30.20.

Happy Projects!®
Beatrice Unciuleanu
ROLAND GAREIS CONSULTING srl                
Bd. Libertatii, nr. 20, Ap. 26, Bucuresti
[email protected] +40 21 300 30 20
www.happyprojects.ro +40 21 300 30 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.