7stanes – un proiect de infrastructura pentru bicicletele de munte

 

Obiectivele proiectului au fost de a furniza 7 centre de ciclism, 150 km de trasee imbunatatite, iar pentru a imbunatati 649 ha de trasee si imprejurimi pentru vizitatori.

Propunerile se bazeaza pe experienta acumulata de Forest Enterprise de la nivel local in Tweed Valley si Mabie si la nivel national, in special in ceea ce priveste Coed Y Brennin parcul silvic, in Snowdonia, tara Galilor din Regatul Unit.

Succesul din care vor Forest Enterprise si partenerii sai sa realize potentialul pentru un proiect similar in Scotia de Sud. Calitatea echitatiei, facilitatile si mediul natural inseamna ca Scotia de Sud are potentialul necesar pentru a deveni o destinatie importanta, de clasa, a lumii pentru biciclistii de munte.

In prezent, in topul 5 al clasei de trasee de 7stanes realizate au fost: de la Glentress si Innerleithen (Tweed valley) si Newcastleton in Borders si la Dalbeattie, Kirroughtree si Mabie in Dumfries and Galloway. Numerele de vizitatori in padure au crescut de la 100 000 pana la 250 000 pe an. Alte site-uri 7stanes odata completate si deschise vor intampina vizitatorii care sunt in crestere.

Cost total: 2.77 milioane euro
Contributia UE: 0.17 milioane euro

Contact:
7Stanes
Karl , Bartlett
55 Moffat Road
UK – DG 1 1NP , Dumfries
United Kingdom
Tel.: +44 1387 272440
Fax: +44 1387 251491
E-Mail: [email protected]

Sursa: Comisia Europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.