Circul Space: Puterea circului contemporan din Britania

 

Proiectul Circul Space urmareste crearea unui centru de excelenta in arta circului, performanta si sprijinirea dezvoltarii inovatoare de circ in Regatul Unit. Cursul circului, performanta si spatiu de munca se vor desfasura in fosta Shoreditch Electricity Generating Station in Hackney, Londra de Est, o cladire locala care a fost abandonata de peste 40 de ani.

Alaturi de formare profesionala, repetitii si facilitatile de practica pentru performante profesionale, se mai poate practica si seara si in weekend in scop de relaxare pentru clasele de “circari” entuziasti, cat si pentru vecinii tineri dornici de program.

Compania de circ foloseste de asemenea spatiul de la circ pentru auditii, repetitii, inchiriere de echipamente si asistenta generala.

Cea mai mare si cea mai bine echipata scoala de circ din Marea Britanie, Circul Space desfasoara un curs unic de doi ani de invatamant acreditat cu diploma in arta spectacolului si circ ce are ca scop atragerea de studenti din intreaga lume.

Ca membru al Federatiei Europene de Scoli ale Circului (European Federation of Circus Schools ) cu implicare in evenimente si proiecte trans-Europene, Circus Space prevede, de asemenea, acces la formare profesionala de specialitate si oportunitati de ocupare a fortei de munca in Europa.

Proiectul initial a fost finalizat la sfarsitul anului 1996, cu sprijin de la Fondul European de Dezvoltare Regionala, si a creat 49 de locuri de munca full-time si protejarea a inca 33. Actualii sponsori includ Foundation for Sport and the Arts (Fundatia pentru Sport si Arte), East London, Partnership, London Arts Board si Corporation of London.

Cost total : 1,5 milioane lire
Contributia UE: 0,45 milioane lire

Contact
The Circus Space
UK United Kingdom
Fax: +44 171 729 9422
E-Mail: [email protected]

Sursa: Comisia Europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.