La Slobozia s-a inaugurat un spatiu de joaca modern pentru copii, finantat prin Regio!

spatiu-joaca-slobozia1.jpg

La Slobozia a fost inaugurat un spatiu de joaca destinat copiilor din judetul Ialomita, ce a fost construit si modernizat in cadrul proiectului “Fun House – impreuna crestem mai frumosi“. Pentru realizarea acestui loc de joaca, SC PROJECT CONSTRUCT SRL, in calitate de beneficiar, a primit asistenta financiara nerambursabila din Regio – Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

La acest eveniment au participat directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, Liviu Musat, presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, ai directiilor deconcentrate, precum si reprezentanti ai mass-mediei.

Valoarea totala a proiectului este de 1.108.542,95 lei, din care valoarea totala eligibila este de 798.302,88 lei, reprezentand fonduri nerambursabile FEDR. Contractul de finantare a fost semnat in aprilie 2011, avand o durata de implementare de 16 luni.

Obiectivul specific al acestei investitii a vizat infiintarea unui loc de joaca pentru copiii din Slobozia, dar si din localitatile ialomitene invecinate, care, prin serviciile oferite, sa contribuie la dezvoltarea fizica, afectiva si sociala a acestora.

Cu ajutorul fondurilor nerambursabile Regio s-a construit o cladire in suprafata de 150 mp, pe un teren de 540 mp, ce va deservi ca loc de joaca pentru copii, si s-au realizat lucrari de instalatii electrice, sanitare, de alimentare cu gaze naturale, termice, dar si sisteme de sonorizare si supraveghere. Totodata, in vederea dotarii spatiului s-au achizitionat urmatoarele: un complex de joaca gonflabil, o saltea elastica, trei casute de joaca, cinci balansoare, 10 saltele, un set de mobilier, alcatuit din scaune, mese, canapele si vestiare, echipamente IT, precum si diverse produse electronice si electrocasnice pentru uzul gospodaresc.

Sursa: ADR Sud Muntenia

3 thoughts on “La Slobozia s-a inaugurat un spatiu de joaca modern pentru copii, finantat prin Regio!”

 1. bonda iulian t spune:

  Cum se numește firma de leasing pt.finantare spatii de joaca.Mulțumesc.

 2. anonim spune:

  ce dragut! dar sa spuna si prin ce mijloace a obtinut licitatia Project construct….si apoi sa spunem ca am construit! omul simplu nu are cum sa faca pentru ca nu cunoaste pe cine trebuie, nu are convingerea materiala necesara, nu este de acord cu cei de la putere si este dat la o parte! nesimtirea care domneste peste tot in tara, nu exclude nici Slobozia, sa se spuna ca dna Alice este sotia dnului Musoiu si asa mai departe!!!!sa va fie rusine!

  1. tiolianotud spune:

   din pacata ” anonim ” are dreptate, omul simplu, sau cat de cat cu un nivel mediu de a-si face o afacere nu are acces la asemenea proiecte neinteligibile pentru el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.